Rämö tulitettiin vaihtoon – takaa-ajo toi pisteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/09/2015
Jaa tämä...

Viime aikoina loisto-otteita esittänyt Karri Rämö oli jälleen avauksessa, kun Calgary Flames kohtasi vieraissa Ottawa Senatorsin. Ottelu päättyi lopulta 5-4 kotivoittoon rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Rämön ilta ei kuitenkaan ollut kovin ruusuinen. Hän luisteli vaihtoon 27. peliminuutin kohdalla päästettyään juuri Ottawan 4-0 johtomaalin. Rämö torjui ottelussa 19/23 laukausta.

Jonas Hiller tuli Rämön tilalle ja laittoi Calgaryn luukut kiinni. Hän pelasi ottelussa reilut 37 minuuttia ja piti nollat torjuen 19/19 laukausta. Hiller yllätettiin vasta rangaistuslaukauksilla, joissa Ottawa oli tällä kertaa parempi. Lopullisen ratkaisun iski ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson.

Kaikki Calgaryn maalit syntyivät kolmannen erän tiukan takaa-ajon tuloksena. Calgaryn avausmaali syntyi ajassa 46.56 Joe Colbornen mailasta, ja 4-4 tasoitusmaalin teki ottelun kakkostähti Kris Russel ajassa 57.42.

Ottelun ykköstähti oli ratkaisevan rankkarin tehnyt Karlsson ja kakkostähdeksi valittiin 4-0 maalin viimeistellyt Mike Hoffman.

Katso ottelun kohokohdat tästä: