Rämön tulikuuma vire jatkuu – voitto jatkoajalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/04/2015
Jaa tämä...

Calgary Flamesin suomalaisvahti Karri Rämö jatkoi viime aikojen hienoja otteitaan viime yön vierasottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Ottelu päättyi Calgaryn 2-3 jatkoaikavoittoon Jiri Hudlerin maalilla ajassa 61.23. Rämö torjui ottelussa 35/37 laukausta ja piti ajoittain joukkuettaan yksin pystyssä upeilla torjunnoillaan.

Hudler valittiin ottelun ykköstähdeksi. Rämön merkitystä kuvastaa se, että kaksi muuta tähdistöpelaajaa olivat hävinneestä Flyersista, joka voitti laukaisutilaston 37-26. Tosin missä tahansa muualla kuin Philadelphiassa Rämökin olisi mahtunut tähdistöön.

Rämö on tosin voittanut viimeisestä neljästä pelistään vain kaksi, mutta hän on pysäyttänyt niissä yhteensä 126/130 laukausta torjuntaprosentilla 96,9 %.

– Hän on parin viime viikon ykkösjuttu, totesi valmentaja Bob Hartley. – Hän on meidän paras pelaajamme. Hän nostaa koko joukkueen itseluottamusta tärkeillä torjunnoilla ratkaisuhetkillä. Mielestäni hän oli tänäänkin paras pelaajamme.

Rämö totesi vaatimattomasti, että kyseessä oli koko joukkueen suoritus.

– Se on tavallaan minun hommani. Jos en tekisi sitä, tuskin pääsisin pelaamaan paljoakaan. Siksi siellä ollaan. He auttoivat minua paljon ajoittain ja myös aiemmin kaudella. Sillä tavoin joukkue toimii.

Katso Rämön huippuotteita tästä: