Albert Ramos - Juan Monaco 12.2.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2014
Jaa tämä...

Massaspelialistit vastakkain Buenos Airesissa.

Albert Ramos – Juan Monaco, merkki yli 20,5 peliä, kerroin 1,83 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,05 | 1,36 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Argentiista, Buenos Airesissa pelataan tällä viikolla massaturnaus. Ensimmmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Espanjan Albert Ramos sekä vastaan asettuva Argentiinan Juan Monaco. Heti vihjeen alkuun on syytä todeta, että Buenos Airesissa on ollut suuria ongelmia sään kanssa ja on hyvinkin mahdollista, että tämäkin kohtaaminen tulee venymään. Lähtökohtaisesti Albert Ramos sekä Juan Monaco ovat siinä mielessä pelaajatyypeiltään samanlaisia, sillä molemmat pelaajat ovat parhaimmillaan juuri massalla. Albert Ramos sekä Juan Monaco eivät ole tottuneet menestymään kovilla kentillä ja juuri senpä takia varsinkin Juan Monacon pelityyli sopii massalle. Juan Monacon tekemisessä on paljon samaa kuten esimerkiksi David Ferrerin pelityylissä eli argentiinalaista voidaan kuvailla melkeinpä yhtä varmana lyöntiseinänä. 

Albert Ramos pelasi viime viikolla Vina del Marin massaturnauksessa häviten jo heti ensimmäisellä kierroksella, mutta toisaalta Juan Monaco on ollut alkukaudella vähintäänkin yhtä surkeassa pelivireessä. Albert Ramos hävisi Vina del Marin ensimmäisessä ottelussa Martin Alundille suoraan kahdessa erässä, mutta Albert Ramos kohtasi tuossa ottelussa pelaajan, jonka pelityyli soveltuu ehdottomasti parhaiten juuri massalle. Albert Ramos hävisi Australian Avoimissakin jo heti ensimmäisellä kierroksella Pablo Andujarille. Lähtökohtaisesti Albert Ramos lähti tuohon otteluun lievänä ennakkosuosikkina. Espanjalaisten välienselvittelyssä Pablo Andujar meni ottelusta jatkoon suoraan kolmessa erässä, joten Albert Ramosin kannalta on syytä toivoa, että massakiertueen aikana olisi hieman parempaa menestymistä tiedossa.

Juan Monaco on edellisen kerran voittanut ammattilaisottelun viime syksynä, sillä sen jälkeen argentiinalainen on ehtinyt keräämään ainoastaan kovien kenttien turnauksista pelkkiä tappioita. Juan Monacon itseluottamus on todennäköisesti pohjamudissa, mutta argentiinalaisen kannalta menestymistä on varmasti massakiertueen aikana tiedossa. Juan Monaco hävisi Australian Avointen ensimmäisellä kierroksella Ernests Gulbisille, mutta kukaan ei olettanutkaan, että Juan Monacolla olisi latvialaista vastaan mahdollisuuksia. Juan Monaco on massalla täysin erilainen vastustaja kuin kovilla kentillä, mutta sinänsä näin selkeäksi ennakkosuosikiksi Juan Monacoa ei pysty asettamaan. Järkevin vaihtoehto on lähteä keskittymään siihen, että vaadittu raja pelien määrässä tulisi rikki menemään. Yli 20,5 peliä on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas