Albert Ramos - Bernard Tomic 26.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Eteneekö Bernard Tomic vaivattomasti toiselle kierrokselle?

Albert Ramos – Bernard Tomic, merkki 2, kerroin 
Albert Ramos (+1,5 erää) – Bernard Tomic, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,88 | 1,36  

 

 

Kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyy tänään New Yorkissa, Espanjan Albert Ramos saa vastaansa mielenkiintoisessa ottelussa Australian nuoren Bernard Tomicin. Albert Ramosin valmistautuminen kauden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen sujui surkeasti. Albert Ramos hävisi niin Cincinnatissa kuin Montrealissakin heti ensimmäisellä kierroksella. Albert Ramosille kovat alustat eivät ole mieleen muutenkaan. Albert Ramos on espanjalaiseen tyyliin parhaimmillaan juuri massalla, kovat kentät eivät missään tapauksessa lukeudu espanjalaisen suosikkialustoihin.

Bernard Tomic on äärimmäisen epätasainen pelaaja, mutta parhaimmillaan Bernard Tomic on ehdottomasti TOP-20 tason pelaajia! Bernard Tomicille myös kovat alustat sopivat huomattavasti paremmin kuin espanjalaiselle, siitä osoituksena esimerkiksi Australian Avoimissa hyvät peliesitykset kauden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa. Monet varmasti muistavat vielä kolmannen kierroksen ottelun Roger Federeriä vastaan, josta monet odottivat jopa australialaiselle voittoa.

Jos tämä ottelu pelattaisiin massalla, lähtökohdat olisivat ehdottomasti tasaiset, mutta nyt kovalla alustalla ottelussa on vain yksi suosikki. Albert Ramos pelasi niin vaisusti ”lämmittelyturnauksissa”, että vaikeaa on kuvitella espanjalaisen pystyvän Bernard Tomicia yllättämään.

Veikkaussivut | Tuomas