Video: Rangaistuslaukaus taidetta luovimmillaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2015
Jaa tämä...

veikkaushuone

Erilaisissa jääkiekkoaiheisissa julkaisussa ja medioissa on viime päivinä revitelty NHL:n nuortenlupausten leireiltä kuvatuilla videoilla. Videoilla on hehkutettu varsinkin parin viikon takaisen NHL-draftin ykköskierroksen varausten otteilla. Pääosassa ovat tietenkin olleet suurimmat lupaukset Connor Mcdavid ja Jack Eichel. Sen lisäksi mediassa on huomioitu paljon monien nuorten pelaajien väläyttämillä rankkaritaidoilla. Yksi näistä on Liigasta ja Kärpistä maailmalle suunnannut San Jose Sharksin kanssa sopimuksen tehnyt Joonas Donskoi. Donskoin lisäksi rankkaritaitojaan ovat esitelleet Carolina Hurricanesin leirillä tällä hetkellä olevat Sergei Tolchinskyn ja Haydn Fleury.

Veikkaussivut.com ei kuitenkaan tänään julkaise mitään näistä edelle mainituista suorituksista. Sen sijaan julkaisemme edellä mainittujen uutisten innoittamana videon, jossa on listattu kaikkien aikojen luovimmat rangaistuslaukaukset. Osa veiveistä on katsojille jo tuttua kauraa, mutta alla olevalle videolle päätyessään ne on tehty ensimmäistä kertaa. Videolta löytyy myös yksi suomalainen rankkarispesialisti, joten kannattaa ehdottomasti katsoa!

Ensi kaudella NHL:ssä tullaan näkemään todennäköisesti entistä vähemmän rangaistuslaukausmaaleja. Seurapomot nimittäin päättivät aiemmin kesäkuussa pidetyssä kokouksessa, että NHL:ssä siirrytään ensi kaudesta alkaen uudenlaiseen jatkoaika käytäntöön. Tulevaisuudessa varinaisella peliajalla tasapeliin päättyneet ottelut ratkaistaan jatkoajalla pelaamalla 5min. 3 vs. peliä. Muutoksen odotetaan tuottavan otteluihin ratkaisun niin sanotusti rehdisti pelaamalla ilman voittolaukauskilpailuun menemistä. Uusi sääntö siis todennäköisesti vähentää jatkossa huikeita rangaistuslaukaussuorituksia, mutta toisaalta myös lisää näyttäviä tilanteita jatkoajalla, jossa pelaajilla on entistä enemmän aikaa ja tilaa käyttää luovuttaa hyökkäystilanteissa.

Muista myös että Unibetin sivuilla pääset jo nyt lyömään vetoa ensi kauden Stanley Cup-voittajasta!

Lisää jääkiekkoaiheisia uutisia:

Suomalaisen NHL-konkarin ura todennäköisesti ohi!

Tribuuttivideo: Joe Sakicin parhaat!