VIDEO: Rangers-vahdilta käsittämätön torjunta - "Olen hänelle oluen velkaa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

New York Rangersin Henrik Lundqvist oli maalillaan täysin ohittamaton.

New York Rangersia edustava Henrik Lundqvist kokosi pääkoppansa uskomattoman hienosti pahan rökäletappion jälkeen. Rangers ehti johtaa Montreal Canadiensia vastaan pelattavaa ottelusarjaa jo voiton 3-1 ja ensimmäisen ottelupallonsa Rangers sai tiistaina.

Tuo katkaisunpaikka jäi joukkueelta kuitenkin käyttämättä, sillä Canadiens naputteli kiekon peräti neljään otteeseen Lundqvistin selän taakse ja ruotsalaisvahti sai luistella vaihtopenkille. Ottelu päättyi lopulta Canadiensin selvään 7-4-voittoon ja ottelusarja siirtyi takaisin New Yorkiin.

Rangers ei kuitenkaan tuhrinut enää toista ottelupalloaan, kun joukkue pääsi hakemaan ratkaisua kotikaukalossaan. Joukkueen suurin sankari olikin tolppien välissä päivystänyt Lundqvist.

32-vuotias tähtiveskari torjui kaikki 18 Canadiensin laukausta ja nappasi äärimmäisen tärkeässä paikassa pudotuspelien ensimmäisen nollapelinsä. Ja kun Rangers-hyökkääjä Dominic Moore vastasi ottelun ainoasta täysosumasta, matkasi Rangers Stanley Cup -finaaleihin, jossa se se vastaansa voittajan otteluparista Chicago Blackhawks-Los Angeles Kings.

Parhaimman pelastuksensa Lundqvist viritteli tulille ottelun toisen erän lopulla, kun Canadiens vyöryi vahvasti Rangersin maalille. Canadiens-hyökkääjä Thomas Vanekin syöttö otti kovan kimmokkeen aivan Lundqvistin nenän edessä, ja kiekko oli liitämässä vauhdikkaasti Rangersin verkon perukoille.

Lundqvist otti kuitenkin tilanteessa aivan uskomattoman nopean reagoinnin ja huitaisi kiekon kilvellään väljemmille vesille.

NHL-selostaja Mike ”Doc” Emrick paketoi tilanteen upeasti sanoiksi: ”What a play made by Lundqvist! Oh my goodness!”

Rangers-pakki Marc Staal intoutui myös hehkuttamaan joukkuetoverinsa torjuntaa.

– Naurettavaa! Olen hänellä oluen velkaa, Staal heitti New York Timesille ottelun jälkeen.

Katso Lundqvistin upea pelastus tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut