Ranska - Englanti | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 11.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2012
Jaa tämä...

D-lohkon avaavat varhaisillan ottelussa Ranska ja Englanti.

Pitkävetovihje Ranska – Englanti otteluun 11.06.2012:

Ranska – Englanti, Tasapeli, Kerroin 3,15 Unibet

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Englanti kärsii kahden ottelun ajan Wayne Rooneyn poissaolosta pelikiellon takia. Englannilla on muutenkin kokoonpanohuolia usean pelaajan kärsiessä jonkin sortin loukkaantumisesta. Tämän seurauksena Englanti tuleekin todennäköisesti pelaamaan pitkillä palloilla ja keskityksillä kärkeen. Erikoistilanneosaaminen on Briteillä huippuluokkaa.

Molemmilla joukkueilla on hyvä joukkue turnauksessa, mutta ehkä aivan maailmanluokan tähdet puuttuvat. Englanti on perinteisesti ollut suuri floppi EM-kisoissa, jääden usein jopa alkulohkoon. Se muuttuuko tuo perinne tässä turnauksessa jää nähtäväksi, itse en usko joukkueen selvityvän ainakaan neljän joukkoon.

Ranskalla on mielenkiintoinen joukkue. Keskikentällä häärii Valioliigan mestaruuden voittaneen Manchester Cityn Samir Nasri. Lisäksi keskikenttämiehet Cabaye ja Ribery pelasivat todella hienot kaudet seurajoukkueissaan. Kärjessä kirmaa Real Madridista tuttu Karim Banzema. Ranskalla onkin palasten kohdalle loksahtaessaan potentiaalia haastamaa jopa mestarisuosikit.

Turnausten ensimmäisissä otteluissa peli on yleensä ottaen varovaista ja uskon kummankin joukkueen välttävän tappiota kuin ruttoa. Usein tämän seurauksena on molempia tyydyttävä tasuri. Mielenkiintoiseen otteluun haistellaan ristiä ja vaikkapa 1-1 tulosta.

Veikkaussivut | Paspe