Ranska - Latvia 13.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Palaako Ranska viime kertaisen jälkeen takaisin omalle tasolleen?

Ranska – Latvia (+8 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,25 | 3,95 

 

 

Koripallon EM-kilpailut jatkuvat tänään kolmella ottelulla, Latvia haastaa Ranskan iltakamppailussa. Kyseessä on toinen ottelu molemmille joukkueille jatkolohkossa. Ranska nolasi itsensä täydellisesti Liettuaa vastaan pari päivää sitten, joten näyttöhalut Ranskalla ovat varmasti korkealla. Materiaaliltaan Ranska on ehdottomasti Espanjan suurin haastaja taistelussa Euroopan mestaruudesta, kun taas Latvia lukeutuu lähinnä huomattavasti tasaisempaan keskikastiin. Latvia voitti omassa avausottelussaan jatkolohkon osalta Ukrainan, mutta toisaalta Ukrainan peliesitys oli lähinnä säälittävää luokkaa.

Latvia on tuttu joukkue suomalaisillekin, sillä Latviahan pelasi juuri ennen EM-kilpailuiden alkua kaksi harjoitusottelua Suomea vastaan. Latvia voitti itseasiassa molemmat kohtaamiset, mutta nyt tiedossa on jo Euroopan kärkimaihin lukeutuva Ranska. Liettuaa vastaan Ranskan peli näytti ylimieliseltä, joten tänään samanlaiseen ei ole yksinkertaisesti varaa. Ranska on tietenkin suuri suosikki etenemään puolivälieriin, mutta faktaahan on se, että Ranskan ylimielisyys ei saa näkyä enään tässä turnauksessa kertaakaan.

Ranska on pelannut sinänsä hyvän turnauksen, mutta tosissaan avausottelussa Saksaa vastaan Ranska pelasi todella ylimielisesti ja samanlaista oli havaittavissa myös Liettuaa vastaan. Ranska omaa niin paljon laatua joukkueessaan Tony Parkerin johdolla, että nyt olisi palattava pikaisesti takaisin voittojen pariin. Latvia on yllätysvalmis joukkue, mutta Ranska on kuitenkin selkeä suosikki ottelun voittamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas