Ranska - Saksa 4.7.2014 | Saksalla paljon parannettavaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/04/2014
Jaa tämä...

Riittääkö Ranskan paukut Saksaa vastaan?

Vihje lyhyesti

Ranska kohtaa Saksan kisojen puolivälierässä ja luvassa on huikea ottelu. Saksa lähtee kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta pelistä on helppo ennakoida erittäin tasaista. Ranskalta ei odotettu ennen kisoja mitään, mutta joukkue on pelannut hyvin. Saksa puolestaan ei ole ollut vanha voitosta voittoon marssiva kone, sillä maa on ollut vaikeuksissa muun muassa Algerian kanssa.

[ On erittäin lähellä, että ensimmäinen puoliaika päättyy tasan. Kerroin sille on 1.91. Gutsille 100 € bonus tästä ] 

Tänään ei ole luvassa mitään maalijuhlaa, sillä molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan tarkasti ratkaisupeleissä. Ranskaan ei uskottu ennen kisoja ja joukkuetta jopa lytättiin. Jatkopaikka ei vielä tarkoita, että joukkue olisi tällä hetkellä Saksan tasolla. Fakta on, että Saksa-peli on tähän asti Ranskalle kovin mittari, sillä se ei ole vielä pelannut Saksan tasoista joukkuetta vastaan. Saksalle tarjotaan yllättävän hyvää kerrointa matsiin. 

Vihje: Saksa jatkoon, kerroin 1.80 Unibet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ranska on selvittänyt tiensä puolivälieriin, mutta toisaalta niin pitikin. Ranska ei ole vielä kohdannut Saksan tasoista joukkuetta, joten tänään se laitetaan todelliseen testiin.  Nuori Paul Pogba on pelaamassa huikeita kisoja ja häneen kohdistuu suuret odotukset myös tässä pelissä. Ranskan joukkueen ohella myös Pogba laitetaan tänään kisojen kovimpaan testiin. 

Ranskan saumat piilevät nopeissa hyökkäyksissä. Saksan puolustus on ollut ajoittain jopa surkea. Puolustuslinja ei ole pystynyt pelaamaan yhtenäisesti ja vastustajille on jäänyt paljon tilaan. Ranska tiedostaa tämän ja tulee iskemään nopeasti vastaan.

Saksa on edennyt odotetusti puolivälieriin, mutta joukkueen pelistä löytyy edelleen paljon parannettavaa. Suurin huolenaihe on joukkueen puolustus. Keskikentän on pystyttävä tukemaan puolustuslinjaa tai Saksa on pulassa, mikäli Ranska hyökkääjät pääsevät yksin haastamaan hitaan puolustuslinjan. 

Saksa haluaa pitää tänään palloa, sillä tähän mennessä kisoissa pallonhallinta on ollut joukkueelle paras puolustus. Ranskaa vastaan Saksa tulee hallitsemaan palloa ja tämä sopii joukkueelle. Keskikenttäpelaajien syöttöprosentit ovat huimalla tasolla ja vastustaja ei tule saamaan palloja ilmaiseksi.

[ Kerroin sille, että ottelussa nähdään alle 2,5 maalia on 1.62. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Saksa on ollut Ranskalle vaikea vastustaja. Ranska on pelannut loistavasti, mutta se pelaa jo äärirajoillaan. Saksa puolestaan pystyy vielä parantamaan peliään ja sen on tapahduttava tänään. Uskon, että Saksa painelee tästä parista jatkoon.

Vihje: Saksa jatkoon, kerroin 1.80 Unibet 

 

Veikkaussivut | Antti