Ranska - Suomi 15.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Suomi haastaa Ranskan MM-karsintojen päätöskamppailussa.

Ranska – Suomi (+1), merkki 1, kerroin
Ranska – Suomi (+2), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,18 | 6,40 | 13,00

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Ranska sekä Suomi iskevät Pariisissa Stade de Francella yhteen. Tänään pelataan karsinnat kokonaisuudessaan loppuun. Kaikki muut joukkueet Valko-Venäjää lukuunottamatta pelaavat tässä lohkossa. Espanja tulee voittamaan tämän lohkon, sillä Espanja ei tule kompuroimaan lohkon päätöskierroksella Georgiaa vastaan. Ranska tulee jäämään lohkossa toiseksi, kun taas Suomi tulee nappaamaan lohkon kolmannen sijan. Kahdeksan parasta lohkokakkostahan etenee pudotuspeleihin ja taisteluun mukaan kisapaikoista. Materiaaliltaan Ranska on Euroopan mittakaavassa huipputasoa, vaikka Espanja tuleekin lohkon voittamaan. Ranska voitti aikaisemmin Olympiastadionilla Suomen 0-1 maalein, mutta nyt tiedossa on vieläkin enemmän yhteen maaliin pelaamista.

Suomi on sinänsä hyvässä tilanteessa, sillä Suomi on pysynyt mukavasti terveenä sekä toisekseen sijoitus lohkossa tulee olemaan varmuudella kolmas. Tavallaan Suomi pystyy lähtemään tähän otteluun paineettomassa tilanteessa, mutta loppupeleissä onko se hyvä vai huono asia? Suomelle karsinnoissa maalinteko on ollut äärimmäisen haastavaa ja näin asia tulee olemaan myös tänään. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Suomen sekä Ranskan erotti vain yksi maali ranskalaisten eduksi, mutta nyt Pariisin illassa Suomen puolustus joutuu jo huomattavasti hurjempaan testiin.

Ranskalle edelliset vuodet ovat olleet matalalentoa, mutta tällä hetkellä ranskalaisilla on syytä hymyyn. Ranskan miehistö on paperilla täysin eri luokkaa Suomen kanssa ja toisekseen Suomihan on joutunut ajoittain vieraskentällä ongelmiin huomattavasti heikompiakin joukkueita vastaan. Suomen kannalta on äärimmäisen valitettavaa se, että Niklas Moisander on sivussa ottelusta polvivamman takia. Mikäli Suomi lähtee pelaamaan rohkeasti panoksettomassa ottelussa, se tulee kostautumaan.

Lisää illan ottelusta löydät tästä

Veikkaussivut | Tuomas