Ranska - Ukraina 19.11.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Ranska kotonaan tiukan paikan edessä.

Ranska – Ukraina, merkki 1, kerroin
Ranska – Ukraina (+1), merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,44 | 4,50 | 9,00

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Ranska saa vieraakseen Ukrainan. Kyseessä on otteluparin toinen kohtaaminen. Joukkueet kohtasivat viime perjantaina ensimmäisen kerran ja silloinhan Ukraina venyi voittoon kotonaan 2-0 maalein. Tulos tiesi sitä, että Ranska tarvitsee tänään maaleja. Ranska tarvitsee vähintään kaksi maalia eikä sekään takaa vielä jatkopaikkaa. Ranska lähtee kotonaan joka tapauksessa otteluun suursuosikkina. Ranskan valmennus peluutti Ukrainaa vastaan huomattavasti puolustusvoittoisemmin, mutta tänään Ranska tulee kotonaan olemaan huomattavasti agressiivisempi myös hyökkäyspäähän. Ranska on yksilötaidoltaan huomattavasti Ukrainaa laadukkaampi, joten vierasjoukkueen puolustus joutuu tänään hurjaan testiin.

Ukrainalle voitto viime perjantaina oli oikeastaan kaikki kaikessa, sillä vierasjoukkueen valmennus tiedostaa sen faktan, että tänään Ukrainan tulee keskittyä vain ja ainoastaan oman maalin suojelemiseen. Ranska on kotonaan äärimmäisen vaarallinen ja tänään kotijoukkueen fanit tulevatkin huutamaan niin, että Ukrainan tulee olla tarkkana heti ensimmäisestä minuutista lähtien. Ranska onkin kotonaan varmasti erittäin näyttöhaluinen, sillä Ranskalla ei ole varaa jäädä ulos MM-lopputurnauksesta. Ranskan maajoukkueessa on viime vuosina sattunut ja tapahtunut, mutta se olisi Ranskalle erittäin suuri katastrofi, jos matkaliput Brasiliaan lähtisivätkin Ukrainaan eivätkä Ranskaan.

Ranska pelasi viime kuussa kaksi ottelua kotonaan ja voitti ne vaatimattomasti 9-0 maalierolla! Siinä mielessä Ranskan tilanne on kohdallaan, että varmasti paikalle tulee täysi tupa kotijoukkueen kannattajia. Suomihan kaatui MM-karsintojen päätöskierroksella Pariisissa ilman minkäänlaisia ongelmia 3-0 numeroin. Ottelun alku on tässä kamppailussa äärimmäisen merkittävä, sillä mikäli Ranska saa nopean avausmaalin, tiedossa saattaa olla vielä jopa täysin yhteen maaliin pelaamista. Materiaaliltaan Ukraina ei kuitenkaan ole missään tapauksessa Ranskan tasoinen. Lähtökohtaisesti Ranskan täytyy tästä ottelusta napata tarvittavat maalit ja nousta mukaan taistelemaan MM-kilpailuihin selviytymisestä.

Veikkaussivut | Tuomas