VIDEO: Ranskalaisjuoksija tuuletti EM-kultaansa ilman paitaa - Menetti mestaruutensa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Miesten 3000 metrin estefinaalissa nähtiin melkoista draamaa.

Yleisurheilun EM-kisojen toistaiseksi selvästi suurimmaksi puheenaiheeksi on noussut Mahiedine Mekhissi-Benabbadin hölmöily miesten 3000 metrin estefinaalissa. Ranskalaisjuoksija nimittäin vei finaalin nimiinsä niin ylivoimaiseen tyyliin, että juhli tätä ottamalla paitansa pois kisan loppusuoralla.

Mies siis jolkotteli viimeiset sata metriä paidatta samalla rajusti tuuletellen. Kisojen tuomaristoporras ei kuitenkaan lämmennyt värikkäälle tempulle vaan hylkäsi Mekhissi-Benabbadin suorituksen kokonaan. Näin ollen ranskalainen menetti kultamitalinsa ja voittoon nousi maanmies Yoann Kowal.

Alkuperäisestä protestista vastasi Espanja, ja voittajan hylkäyksen myötä espanjalaisjuoksija Angel Mullera nousikin kisassa pronssille.

[ Hei! Veikkaa Yleisurheilun EM-kisoja riskittömästi Expektillä! Nappaa jopa 50 euron riskitön ensiveto tästä! ]

Mekhissi-Benabbad puolusteli itse tekoaan kertomalla, ettei kyse ollut mistään ylimielisyydestä vaan pelkästään voittamisesta kummunneesta riemusta.

– Kun otin paitani pois, kyse ilosta, totta kai! Oli mahtavaa, että pystyin puolustamaan mestaruuttani, juoksija kommentoi heti kisan jälkeen.

– Mekhissi-Benabbad sanoi kisan jälkeen, että teki niin, koska jalkapalloilijatkin tekevät niin maalin jälkeen. Hän sanoi, että halusi olla kuin Zlatan Ibrahimovic, ranskalainen Radio Sport taas kertoi asiasta.

Mekhissi-Benabbad on toki hölmöillyt myös Zurichin EM-kisoja ennen. Ranskalainen käyttäytyi törkeästi myös kaksi vuotta sitten Helsingissä tahkotuissa EM-kisoissa. Voitettuaan EM-kultaa Mekhissi-Benabbad meni tönimään häntä onnittelemaan saapunutta kisamaskottia.

Vuotta aiemmin taas ranskalainen ajautui radalla käsirysyyn maanmiehensä Mehdi Baalan kanssa timanttiliigan osakilpailussa.

Mistään puhtaasta pulmusesta ei siis ole kyse.

Katso Mekhissi-Benabbadin loppusuoratuuletus tästä!

Ja tsekkaa ranskalaisen aiemmat hölmöilyt tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut