VIDEO: Ranskan avoimissa sade sotkee taas aikatauluja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Pariisissa sateet sotkevat suuren tennisturnauksen tapahtumia.

Tenniksen Ranskan avoimen tennisturnauksen kaikki ottelut tänään on peruttu, kisajärjestäjät tiedottavat Pariisista.

– Sään takia Roland Garrosilla ei pelata tänään otteluita, turnauksen virallinen Twitter-tili tiedotti iltapäivällä.

Lähtökohtaisesti vaikuttaa siltä, että sateiden odotetaan jatkuvan koko päivän ja maanantain pelit pelataan tiistaina. Toisaalta ongelmia on odotettavissa myös huomenna, koska sääennusteiden mukaan tiistaikaan ei tule olemaan sateeton päivä.

Alunperin sade pakotti turnausjärjestäjät myöhäistämään päivän otteluita, mutta nyt siis kamppailut on siirretty myöhemmälle. Viimeksi kokonainen kisapäivä on Ranskan avoimissa jouduttu sateen takia perumaan tasan 16 vuotta sitten vuonna 2000.

Ranskan avoimet on taistellut suurten vastoinkäymisten takia, sillä useat huippupelaajat ovat jättäneet leikin kesken tai luovuttaneet ja nyt siis sateen takia otteluohjelmaa joudutaan jälleen kerran muokkaamaan.

Katso parhaat palat viime vuoden finaalista:

 

Kun Ranskan avoimissa päästään pelaamaan, otteluohjelmaa tullaan varmasti jälleen muuttamaan. Etenkin naisten ottelut Simona Halepin ja Samantha Stosurin sekä Tsvetana Pironkovan ja Agnieszka Radwanskan välillä tulee saada pian päätökseen.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana Ranskan avointen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tennisturnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Henri Kontiselle uran kahdeksas ATP-turnausvoitto
VIDEO: Rafael Nadal jätti Ranskan avoimet kesken

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa