VIDEO: Ranskan urheiluhistorian suurimmat hetket

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ranskassa ja sen pääkaupungissa Pariisissa on tällä ennennäkemätön suruaika. Kaupunki joutui myöhään eilen illalla Euroopan historian synkimmän terrori-iskun uhriksi. Terroristit iskivät yhtäaikaisesti useaan eri kohteeseen joista nimekkäimmät olivat Bataclan-konserttisali ja Stade de France, jossa oli käynnissä Ranskan ja Saksan välinen jalkapallon ystävyysottelu. Terrori-iskun uhriluku on tällä hetkellä yli 150 ihmistä jonka lisäksi sairaaloissa on satoja loukkaantuneita.

Useat valtioiden päämiehet, suurkaupungit ja urheiluseurat ovat julkaisseet tapahtumien johdosta näyttäviä surunvalitteluja. Myös Veikkaussivut.com:n toimitus haluaa ottaa osaa Ranskan ja Euroopan yhteiseen suruun. Synkkyyden ja surun keskellä ei voi kuin taistella kohti valoa ja parempia aikoja. Yksi tällainen koko kansankuntaa yhdistävä ja voimaannuttava surutyön muoto, on muistella kaikille yhteisiä tärkeitä ja hyviä muistoja. Ja mikäpä muu yhdistää kansankuntia voimakkaammin kuin urheilu, ja sen parissa koetut yhteiset riemun hetket.

Toimitus haluaakin nyt julkaista Ranskalle tukea osoittaakseen videon, johon on koostettu maan urheiluhistorian parhaimpia hetkiä ja suurimpia voittoja. Videolla on tietenkin Ranskan jalkapallon maailmanmestaruusjuhlat, koripallon EM-mestaruuden voitto, Renaud Lavillenien korkeushypyn maailmanennätys suoritus, Ranskan yllätys voitto Kanadasta jääkiekon MM-kisoissa ja joukko muita suuria hetkiä. Ei ole väliä katsotko videon vai et, mutta toivomme että osoitat tukesi Ranskalle juuri sinulle sopivalla tavalla. #prayforparis