Suomalaishyökkääjä arvostettu korkealle NHL-draftlistalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/06/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 6.6.2015

NHL ERIKOISOSIO| FINAALIVIHJESTANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

Nuoret lätkälupaukset esittävät taitojaan NHL draft-tilaisuudessa

Vaikka NHL-kausi on vielä kesken, ja sen tärkeimmät hetket ovat parasta aikaa käsillä, niin on silti hyvä katsoa jo tulevaisuuteen. Tulevana kesänä, reilun kolmen viikon kuluttua, järjestetään jälleen NHL-draft tilaisuus. Floridassa järjestettävässä tilaisuudessa korva merkataan jälleen maailman parhaat nuoret jääkiekkoilijat eri NHL-seuroille.

Draftvalinnoilla spekuloidaan perinteisesti läpi koko kiekkokauden eri toimittajien ja julkaisujen toimesta. Nyt myös todella arvostettu The Sport Networking (TSN) NHL-toimittaja Bob Mckenzie on julkaissut oman listansa ja arvionsa kenet valitaan ja millä varausnumerolla. Ykkösenä listalla on lähes 100 % varmasti ensimmäisenä varattava kanadalaishyökkääjä Connor Mcdavid, joka ehti tehdä jo miljoonien dollarin arvoisena sponsorisopimuksenkin CCM:n kanssa, ennen virallista vahvistusa NHL-uran alkamisesta. Ykköskierroksen toisena varauksena on listalla USA:ta Tšekin MM-kisoissakin edustanut Jack Eichel.

Suomalaiset draftissä

Suomalaisista tulevaisuuden lupauksista Mckenzie on arvostanut korkeimmalle TPS:n nuoren hyökkääjän Mikko Rantasen. Vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissakin loistaneen Rantasen varausnumero tulee toimittajan arvion mukaan olemaan sijalla 10. Vertauksena voidaan todeta, että muuan Mikael Granlund varattiin vuonna 2010 varausnumerolla 9. Muita suomalaisvarauksia ensimmäisellä kierroksella ei todennäköisesti nähdä. Bob Mckenzien listalla seuraavat suomalaiset Ilveksen Roope Hintz ja JYP:n Julius Nättinen löytyvät vasta sijoilta 58 ja 60.

Mikäli sinulla on hyvä näkemys valintajärjestyksestä draftista, niin sillä voi tienat muun muassa Unibetin sivulla.

Lue myös:

Minne menet TPS kaudella 2015-16?

Suomalaiskiekkoilijat ivan kohteena Talk Show:ssa!