Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/01/2015
Jaa tämä...

Kausi alkaa ylhäällä?

Denver Postin mukaan 18-vuotias suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen pääsee aloittamaan kautensa heti NHL:n puolella. Colorado Avalanche karsii vielä kokoonpanoaan ennen kauden alkua, mutta uutisen mukaan suomalainen ei ole putoajien joukossa. Lupaava hyökkääjä on onnistunut vakuuttamaan Avalanche-johdon heti harjoituskaudella, joten tulevaisuus näyttää erittäin kirkkaalta.

Uutisessa mainitaan, että Rantasta on kaavailtu Coloradon kakkoskenttään yhdessä Gabriel Landeskogin ja Carl Söderbergin kanssa. Paikka kärkiketjussa tuo kuitenkin mukanaan myös ison tulosvastuun, joten onnistumisia on saatava heti.

Coloradon vahvuuteen kuuluu tällä hetkellä 26 pelaajaa, joista kolme tippuu vielä pois ennen NHL-kauden alkua. Yksi varma putoaja on hyökkääjä Jesse Winchester, joka asetetaan loukkaantuneiden listalle.

Liiga vaihtuu NHL:ään

Rantanen viiletti vielä viime kaudella Turussa TPS-paidassa. Mies oli myös ratkomassa TPS:lle A-nuorten Suomen mestaruutta. Liigaa hyökkääjä ehti pelata viime kaudella yhteensä 56 ottelua tehoin 9+19=28.

Seuraavaksi Rantaselta odotetaan tehoja Pohjois-Amerikassa, jossa heti ensimmäinen mahdollisuus olisi käytettävä tehokkaasti hyväksi. Hyökkääjällä on potentiaalia murtautua heti pysyvästi Avalanche-kokoonpanoon.

SM-liigassa pelataan tänään kolmen ottelun kattaus. Tsekkaa otteluihin kertoimet Veikkaushuoneelta!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015-16!
Nelonen Ruutu pimeni 24.9!