VIDEO: Milos Raonic finaaliin - Roger Federerille jälleen pettymys

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/08/2016
Jaa tämä...

Kanadalaistähti pommitti legendan katsomoon.

Tenniksen kaikkien aikojen kenties paras pelaaja Sveitsin Roger Federer hävisi Wimbledonin miesten ensimmäisessä semifinaaliottelussa Kanadan Milos Raonicille lukemin 3-2. Viimeisessä erässä kanadalainen teki yhden syötönmurron ja se riitti ottelun voittoon.

Federer oli pelannut jo edellisellä kierroksella pitkän ottelun Marin Ciliciä vastaan ja sveitsiläinen vaikutti semifinaalin loppupuolella väsyneeltä. Sveitsiläinen oli parhaimmillaan erin 1-2 johtoasemassa, mutta neljännessä erässä hän menetti pahimmassa mahdollisessa paikassa oman syöttövuoronsa ja Raonic nousi erissä tasatilanteeseen.

– Hän oli erittäin vahva kolmannessa ja neljännessä erässä. Onneksi sain neljännen käännettyä itselleni, Raonic totesi ottelun jälkeen.

MTV Sportin selostaja Jari Hedman oli yllättynyt Raonicin voitosta ja siitä, että miten Federer jäätyi ottelun loppupuolella.

– Vielä neljännessä erässä olin varma, että Federer tulee ottelun viemään. Tämä oli meikäläiselle mieletön yllätys, Hedman sanoi.

Federerille tämän vuoden Wimbledon oli todennäköisesti viimeinen realistinen mahdollisuus juhlia Grand Slamin voittoa. Sveitsiläisen tieltä oli poistunut jo Novak Djokovic, ja pari vuotta sitten samassa tilanteessa Federerin toimesta murskattu Raonickin piti kaatua.

Raonic eteni uransa ensimmäiseen Grand Slamin finaaliin. Hän on myös ensimmäinen kanadalainen miespelaaja ja ensimmäinen 1990-luvulla syntynyt miespelaaja, joka etenee tähän vaiheeseen.

Katso videolta taiston huippuhetket:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Roger Federer ja Andy Murray vaivoin välieriin
VIDEO: Wimbledonissa jättiyllätys – Novak Djokovic kotimatkalle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa