Video: Rask jälleen kuin muuri - Ryösti maalin Mikko Koivulta! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruins jatkoi maanantain NHL-kierroksella voittoputkeaan Tuukka Raskin huippukunnon avustuksella.

Tuukka Raskin hirmuvire ei suostu päättymään. Suomalaisvahti venyi jälleen huikeisiin suorituksiin, kun miehen edustama Boston Bruins kaatoi kotonaan Minnesota Wildin lukemin 4-1.

Rask tarjoili bostonilaisyleisölle herkkua 33 torjunnan muodossa. Tämä lukema oikeutti myös koko ottelun ykköstähdeksi.

– Maalivahtipelimme on ollut mahtavaa koko kauden ajan. Emme halua antaa vastustajalle turhia maalipaikkoja, mutta silloin tällöin niitä tulee väkisinkin. Maalivahtimme ovat kuitenkin hoitaneet homman erinomaisesti, kiteytti ottelussa kaksi osumaa iskenyt Jarome Iginla NHL.comille.

Raskin paras venytys nähtiin ottelun toisessa erässä, kun Wild-kapteeni Mikko Koivu pääsi kokeilemaan maalintekoa lähietäisyydeltä. Suomalaisveskari seurasi kuitenkin tilanteen tarkasti ja venytti hanskansa kiekon eteen juuri ratkaisevalla hetkellä.

Bruins etenee tällä hetkellä peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Raskille perättäisiä voittoja on siunaantunut nyt kuusi. 27-vuotiaan veskarin torjuntaprosentti on näistä otteluista huima – peräti 94,7%.

– Olemme tehneet paljon maaleja ja löytäneet tavan voittaa. Olemme pelanneet joitain todella hyviä otteluita ja joitain ihan ok pelejä. Se on hyvän joukkueen merkki, kun voittaa pelaamatta parastaan, kommentoi Rask ottelun jälkeen.

Katso Raskin torjunta Koivun yritykseen tästä!

Ja vilkaise tästä ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut