Video: Raskilta jälleen huikea ottelu - mukana upea hanskatorjunta! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruinsia edustava Tuukka Rask on ollut NHL:n pudotuspeleissä kerrassaan timanttisessa kunnossa.

Boston Bruins kaatoi NHL:n pudotuspeleissä Detroit Red Wingsin toisen kerran putkeen ja joukkueen voiton takuumiehenä toimi jälleen sama herra. Bruins-vahti Tuukka Rask nollasi koko Red Wingsin torjumalla kaikki 23 kohtaamaansa laukausta.

Rask valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Meidän on aika helppoa pelata hänen edessään, kun hän pysäyttää melkein jokaisen laukauksen. Se vie puhdin vastustajiltakin. He alkavat etsiä parempia paikkoja eivätkä enää toimita kiekkoa maalille, Bruins-pakki Dougie Hamilton hehkutti.

Samalla Bruins siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon. Raskin omat tilastot ovat näistä kolmesta ottelusta aivan käsittämättömässä kunnossa. Red Wings on saanut ohitettua hänet vain kaksi kertaa. Suomalaisvahdin päästettyjen maalien keskiarvo on siis vain 0,67 ja torjuntaprosentti huima 97,6.

Upeimman torjuntansa Rask esitti ottelun päätöserän alussa, kun Red Wings -hyökkääjä Justin Abdelkader pääsi kokeilemaan maalintekoa irtokiekosta. Rask kuitenkin seurasi tilanteen loppuun venyttäen hanskansa laukauksen eteen aivan viime hetkellä.

Katso Raskin upea pelastus tästä!

Ja katso tästä ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut