Raskilta jälleen huima työnäyte - nollapeli ja ykköstähti! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruinsia edustavan Tuukka Raskin huima vire vain jatkuu ja jatkuu.

Huippuvahti Tuukka Rask näytti jälleen osaamistaan perjantain NHL-kierroksella, kun suomalaisveskarin edustama Boston Bruins kohtasi kotikaukalossaan Ottawa Senatorsin. Rask kirjasi tililleen kauden neljännen nollapelin Bruinsin puhtaan 5-0-voiton myötä.

Ilmaiseksi ei nollapeli kuitenkaan savonlinnalaisvahdille irronnut. Varsinkin avauserässä Senators painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta Raskin 15 torjuntaa piti ottelun maalittomana. Toisella kolmanneksella Bruinsin lukko aukesi Jarome Iginlan ylivoimaosuman kautta ja päätöserässä verkko heilui Senators-päädyssä vielä neljään kertaan.

Raskille kertyi ottelussa yhteensä 33 torjuntaa. Samalla suomalaisvahti valittiin koko ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Oikeastaan kaikki heidän paikkansa olivat avauserässä. Meillä oli viisi laukausta, joten se kertoo paljon. Erätauolla korjasimme asian ja olimme sen jälkeen aika dominoivia, kommentoi Rask NESN:lle.

– Näin tauon jälkeen täytyy vain huolehtia, ettet ole ruosteessa. Terävänä oleminen vaatii paljon energiaa, mutta tänään onnistuin, jatkoi Rask.

Neljännellä nollapelillään Rask nousi koko liigan nollapelitilaston kärkeen. Myös miehen muut tilastot ovat aivan terävintä kärkeä. Voittoja Raskille on napsunut jo 20 kappaletta, ja lukema oikeuttaa voittopörssissä toiselle sijalle.

Suomalaistähden huima torjuntaprosentti 93,80% on liigan kolmanneksi kovinta valuuttaa. Samalla Rask päästää vain 1,81 maalia täyttä ottelua kohden.

Katso Bruins-Senators -matsin parhaat palat tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut