Fanit luottavat Suomi-lupauksen edustaman NHL-seuran menestykseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/01/2018
Jaa tämä...

Uusi NHL-kausi alkaa lokakuussa. Eri seurojen fanituote – ja lipunmyynti tulevaa kautta varten käykin jo vilkkaana. Erityisesti NHL:n itäisessä konferenssissa pelaavan Buffalo Sabresin kausikortti myynti on käynyt yllättävänkin kuumana tänä kesänä, jos miettii seuran viime kausien taaperrusta.

Taalaliigaan sesongilla 1970 – 71 liittynyt Buffalo Sabres sijoittui viime kaudella oman konferenssissa jumboksi, ja koko NHL:n toiseksi viimeiseksi. Huono sijoitus ei ole kuitenkaan säikäyttänyt seuran faneja, eikä heidän uskoaan menestykseen. Tästä hyvänä osoituksena on se, että Sabres kertoi kuluvalla viikolla ensi kauden kausikorttien olevan jo nyt 96 %:sti loppuunmyyty. Sabresin presidentti Russ Brandon totesikin että ” Joukkueen ympärillä on nyt suuri määrä jännitystä sekä innostusta, emmekä malta odottaa että pääsisimme jäälle”

Uudet hankinnat kiinnostavat

Yksi syy Sabresin ympärillä olevaan kuhinaan ja fanien mielenkiintoon on seuran tekemät uudet kovat hankinnat kesän aikana. Mielenkiintoisimpana näistä on varmasti tänä kesänä NHL-draftista napattu nuori yhdysvaltalaislupaus Jack Eichel, jolta povataan kovia suorituksia heti debyyttikaudella. Toinen herra johon katseet kääntyvät Buffalossa on Ryan O`Reilly, jonka seura hankki Colorado Avalanchesta. Mies allekirjoittikin seuran kanssa peräti 7 vuoden ja 52,5 miljoonan dollarin sopimuksen. Ei ole siis mikään ihme jos tähtisentteriltä vaaditaan First Niagara Centerin lehtereiltä tehoja. Eikä tässä vielä kaikki! Myös Evander Kane on tekemässä Puhveli-paidoissa debyyttisinsä kauden alkaessa. Mies siirtyi jo aikoja sitten seuraan Winnipeg Jetsistä, mutta on ollut siitä asti loukkaantuneiden listalla.

Seuran umpisurkeasta viime kaudesta huolimatta Buffalolla oli NHL:n kolmanneksitoista paras yleisötulos kotiotteluissa. Seuran kotihallin penkkejä kulutti keskimäärin 18 580 katsojaa, kun hallin kapasiteetti on 19 070. Ennakkotietojen ja hypen valossa tuo luku näkyisi ylittyvän tulevalla kaudella. Toivottavasti yleisö saa vastinetta rahoilleen seuran menestyksen myötä. Menestystä on hyvä toivoa myös suomalaisnäkökulmasta, kun seurassa pelaa yksi suomikiekon suurimmista lupauksista: Rasmus Ristolainen.

Ennen NHL-kauden alkua jääkiekkokiimaa voi tyydyttää muun muassa CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
5 syytä, miksi Ilves voisi pelata pleijareissa kaudella 2015-16!
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!