Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 11/03/2015
Jaa tämä...

Maailman kuuluilla urheilijoilla on lähes poikkeuksetta heitä seuraavat ja kunnioittavat fanipohjat. Kannattajat ovat uskollisia idoleilleen ja ovat valmiita käyttämään suuriakin rahasummia nähdäkseen sankarinsa pelikentillä ja erilaisissa tilaisuuksissa. Fanit myös ostavat paljon lempiurheilijoidensa nimikoituja fanituotteita ja heidän mainostamiaan tuotteita.

Yksi erityisen hyvin jalkapalloilijoiden faneja 2000 – luvun luvun alussa kosiskellut firma oli virvoitusjuomajätti Pepsi. Kovaa kilpailua Coca-Colaa vastaan käynyt Pepsi valjasti vuosituhannen ensimmäisen kymmenen vuoden aikana useampaan kertaan kaikki sen hetken kovimmat futistähdet mainoskampanjoihinsa.  Kampanjat olivat hauskoja katsojat mukaansa tempaavia parin minuutin pläjäyksiä, jotka saivat katsojien suut kuivumaan ja jalat viemään kohti R-kioskien Pepsi-hyllyjä.

Erityisesti brändiarvoltaan maailman kallisarvoisin joukkue Valioliigajätti Manchester United ja sen ykköskasvo David Beckham oli Pepsin mainosväen suosikkityökaluja. Veikkaussivut.com haluaakin tänään nostaa esille ennen illan Mestarien liigan otteluita näitä muutaman vuoden takaisia huikeita videopätkiä. Ensimmäisessä videossa ManU ja Real Madrid pelaajat ottavat toisistaan mittaa villissä lännessä, ja jälkimmäisessä on tarjolla legendaarinen yli 15 miljoonaa kertaa katsottu ottelu, jossa maailman parhaat jalkapalloilijat kohtaavat joukon sumopainijoita. Allekirjoittanut itse muistaa katselleensa kyseisiä mainoksia vuosia sitten Mestarien liiga otteluiden puoliajalla. Herääkö sinussa samoja nostalgisia fiiliksiä?

Beckham vs. Casillas

World Cup Challenge

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.

Pääset mukaan kilpailuun tästä!