VIDEO: Espanjalaishyökkääjän ura päätökseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Espanjalaishyökkääjän mahtava ura tulee päätökseen.

Espanjan La Ligassa pelaavan Real Madridin vahvuudessa maineensa luonut espanjalaishyökkääjä Raúl González päättää mahtavan pelaajauransa marraskuussa, kun yhdysvaltalainen NASL-sarja päättyy. Raul kertoi päätöksestään torstaina.

Raul, 38, voitti Realissa kolme Mestarien liigaa ja kuusi Espanjan mestaruutta. Hän pelasi Real-uransa jälkeen saksalaisseura Schalkessa, kunnes lähti vuonna 2012 qatarilaisseura Al-Saddiin. Sieltä hän vaihtoi viime vuonna Yhdysvaltain toiseksi ylimpään sarjaan NASL:iin New York Cosmosiin.

-Kun tein sopimuksen Cosmosin kanssa, kerroin miettiväni kauden loppuessa, jatkanko pelaamista. Päätökseni on lopettaa. Haluan auttaa Cosmosia voittamaan NASL-mestaruuden, ja sen jälkeen päätän, mikä on seuraava askel urallani, Raul kertoi.

-Jalkapallo on ollut osa elämääni niin pitkään, että päätös ei ollut helppo. Uskon kuitenkin, että nyt on oikea hetki.

Raul on myös Espanjan maajoukkueen parhaimpia maalintekijöitä ja Espanjan korkeimmalla sarjatasolla yksi eniten maaleja tehnyt aktiivipelaaja.

Raulista kertoo hyvin se, että espanjalaispelaaja on toiminut sekä Real Madridin että Espanjan maajoukkueen kapteenina.

Katso tästä Raulin uran komeimpia maaleja:

Jalkapallon Ranskan liigassa pelataan perjantaina yksi kamppailu, jossa yhteen iskevät Monaco ja Lyon. Saksan Bundesliigan illan ainoassa ottelussa yhteen puolestaan iskevät Mainz ja Dortmund.

Tulevana viikonloppu on jälleen täynnä jalkapalloa. Esimerkiksi Englannin Valioliigassa pelataan kahdeksan ottelun mittainen kattaus. Kierros sisältää useita huippuotteluita, sillä lauantaina pelataan muun muuassa Tottenhamin ja Liverpoolin sekä Evertonin ja Manchester Unitedin väliset kohtaamiset.

Veikkausliigan osalta seuraavan kerran pelataan sunnuntaina, jolloin taistellaan todenteolla Suomen mestaruuden voittamisesta.

Lue myös:
VIDEO: AS Roma maalivahdin villi tanssi Puolan voitettua Irlannin!
VIDEO: PSG-tähdelle kultalevy!