Rayo Vallecano - Espanyol 24.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Rayo Vallecano hyökkää Espanjassa Espanyolin kimppuun.

Rayo Vallecano – Espanyol, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,21 | 3,35 | 3,25

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Rayo Vallecano kohtaa vieraaksi saapuvan Espanyolin. Sarjataulukossa Rayo Vallecano on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Espanyol löytyy sijalta kaksitoista. Rayo Vallecano on pelannut ehdottomasti paremmin kuin mitä sarjataulukko kertoo. Rayo Vallecano on viimeistellyt alkukaudella vain kaksitoista maalia, mutta on otettava huomioon, että kotijoukkue voitti viimeksi vieraissa Celtan 0-2 maalein ja lisäksi edellisessä kotiottelussaan Rayo Vallecano taisteli mahtavasti Real Madridia vastaan. Tuossa ottelussa Rayo Vallecano pääsi viimeistelemään kaksi maalia.

Rayo Vallecano joutuu tähän otteluun todennäköisesti melko pahasti vajaamiehisenä, joten Espanyolille tarjotaan nyt mahdollisuutta jatkaa Rayo Vallecanon surkeaa alkukautta. Toisaalta on otettava myös huomioon, että Espanyol on vieraissa ollut umpisurkea. Tarkemmin sanottuna Espanyol on voittanut vasta yhden vierasottelun. Kuuteen vierasotteluun neljä tappiota kertoo paljon siitä, että Espanyol on kotiriippuvainen joukkue. Kuitenkin luottoa tavallaan Espanyoliin löytyy, sillä ensinnäkin Espanyol taisteli Barcelonan vieraana viimeksi hyvin sekä toisekseen Espanyol ei kärsi tässä ottelussa juurikaan poissaolijoista.

Rayo Vallecanolle ollaan kahdessa edellisessä kotiottelussa tehty kuusi maalia ja se on ehdottomasti aivan liikaa! Jopa onneton Valladolid viimeisteli kolme maalia Rayo Vallecanon verkkoon muutamia viikkoja sitten. Lähtökohtaisesti on syytä olettaa, että maaleja nähdään tässä ottelussa, vaikka Espanyolille maalinteko vieraissa vaikeaa onkin. Rayo Vallecanon puolustus ei ole viime otteluissa vakuuttanut lainkaan, mutta toisaalta Rayo Vallecano on Espanyolin tapaan kotiriippuvainen joukkue. Ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka maaleja nähtäisiin molemmissa päissä. Yli 2,5 maalia on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas