La Liga: Real Madrid - Atletico Madrid 8.4.2017 klo 17.15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/08/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.12 Unibet>>

Real Madridin Santiago Bernabeulla pelataan Madridin paikallisottelu, kun vieraaks tulee Atletico Madrid. Sarjatilanne on se, että Real Madrid on La Ligan kärjessä ja hyvissä asemissa kaiken kaikkiaan. Barcelona on kakkosena kahden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Atletico on sarjakolmonen, mutta jo kymmenen pisteen päässä Realista. Se on melko turvassa ensi kauden Mestareiden liigaa ajatellen. Espanjan liigasta neljä parasta pääsee mukaan,ja Atletico on seitsemän pistettä Villarealia edellä.

Kumpikin on kovassa kunnossa. Realilla on kuuden La Ligan ottelun voittoputki ja Atleticolla viiden ottelun voittoputki. Viime vuonna Atletico voitti tämän saman ottelun 1-0. Kauden ensimmäinen kohtaaminen näiden kahden välillä päättyi Realin 3-0 -voittoon.

Tiukka ohjelma

Real Madrid on nyt tiukassa otteluohjelmassa, sillä tämän hyvin tärkeän ottelun jälkeen se kohtaa ensi viikolla Mestareiden liigassa Bayern Munchenin. Nämä kaksi tiukkaa ottelu näkyivät Realin kokoonpanossa, kun se keskiviikkona kohtasi Leganesin. Realin valmentaja Zinedine Zidane laittoi Leganes -otteluun kentälle avauksen, josta puuttuivat niin Ronaldo, Benzema, Bale, Kroos, Carvajal kuin Modrickin. Silti joukkue voitti 4-2, ja Morata teki hattutempun. Tänään Atleticoa vastaan ja ensi viikon keskiviikkona Bayernia vastaan Zizou toki laittaa ykkösketjun peliin. Realin ainoa loukkaantunut tänään on puolustuksen Varane.

Seuraavaksi Leicester

Atletico Madrid pelaa myös keskiviikkona Mestareiden liigaa, ja sillä on vastassa Leicester. Viime ottelussaan se voitti kotonaan Real Sociedadin 1-0, ja joukkue oli hyvällä avauksella ottelussa, kentällä olivat Griezmann ja Kokekin. Ennen Real Sociedad -voittoa Atletico voitti vieraissa Malagan 2-0. Se on viime kierroksilla ottanut voitot omalla tavallaan, ei mitenkään häikäisten, mutta hallitusti päästämättä maaliakaan. Kahdessa viime ottelussa Atletico Madridin laitapakki Filipe Luis osui kummassakin pelissä. Yleensä hän ei maaleja tee.

Vähämaalisuudelle panosta

Godin ja Carrasco olivat sivussa Atleticon joukkueesta Malaga -ottelussa, mutta viime kierroksella he olivat mukana. Gameiro, Gaitan ja Vrsaljko ovat loukkaantuneina sairastuvan puolella. Atletico saattaa olla tänään aivan samalla avauksella kuin viime ottelussaankin.

Unibet antaa peliin kertoimiksi 1.70 – 4.00 – 4.90, ja nämä lukemat ovat mieluummin hieman liikaa kotijoukkueelle kallellaan. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.12, ja tähän voisi lantin laittaa. Kotijoukkue Real on kovin over -joukkue, mutta Atletico taas ei ole. Joukkueiden viidestä viime ottelusta kolme on jäänyt alle 2.5 maalin.

Pelaa vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.12 Unibet>>