Espanjan suurseuroille rangaistuksia - madridilaisjätit eivät saa hankkia pelaajia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisjättiläiset ovat joutuneet siirtokieltoon.

Kansainvälinen jalkapallojärjestö Fifa on antanut kahdelle espanjalaiselle jalkapallojoukkueelle siirtokiellot, sillä he ovat rikkoneet nuorten pelaajien siirtosääntöjä. Siirtokiellot koskevat Real Madridia ja Atletico Madridia.

Real Madrid tai Atletico Madrid eivät voi hankkia pelaajia seuraavan kahden siirtoikkunan aikana, eli kauden 2016-2017 päättymiseen asti.

Tärkeänä yksityiskohtana siirtoja rajoittava rangaistus ei koske tällä hetkellä käynnissä olevaa siirtoikkunaa, joka umpeutuu kuun lopussa. Lisäksi rangaistus ei rajoita joukkueita purkamasta olemassaolevia sopimuksiaan.

Siirtorangaistuksen lisäksi La Ligan jättiläiset joutuvat maksamaan sakkoja. Real Madridin sakkosumma oli noin 350 000 euroa ja punavalkoisten sakkosumma puolestaan noin 870 000 euroa.

Molemmat joukkueet valittanevat päätöksestä, mikä saattaa viivästyttää rangaistusten täytäntöönpanoa.

Espanjan hallitsevalla mestarilla vastaavia ongelmia

Fifa langetti samanlaisen rangaistuksen Barcelonalle vajaa kaksi vuotta sitten. Barcelonan rangaistuksen piti alkaa kesäkuussa 2014, mutta valituskäsittely siirsi rangaistuksen täytäntöönpanoa.

Lopulta Barcelonan rangaistuksen pituus ei kuitenkaan muuttunut, vaan viime kauden mestari joutui kärsimään rangaistuksen talven 2015 ja kesän 2015 siirtomarkkinoiden aikana. Rangaistus päättyi hetki sitten.

Peliyhtiö Bet365 tarjoaa asiakkailleen jalkapallon parhaimmat kertoimet ja loistavan talletusbonuksen. Sivuston kautta on myös mahdollista seurata eurooppalaisia huippusarjoja.

Lue myös:
Messi ja Ronaldo aktiivisina somessa Ballon d’Or gaalan jälkeen
VIDEO: Newcastle on Nicklas Bendtnerin perässä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa