real-madrid-borussia mestarien liiga

Keskiviikon 6.12. huippumatsina Real Madrid - Dortmund. Millä lukemin Real voittaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 12/04/2017
Jaa tämä...

Keskiviikkona Linnan juhlien jälkeen on aika virittäytyä viimeiselle Mestarien liigan kierrokselle ja viimeisiin peleihin. Varsinaista panosta ei ole tarjolla Real Madridin ja Borussia Dortmundin välisessä ottelussa, mutta onhan se aina kiva katsella miten miljonäärit pelaavat. Ja tekeekö se Ronaldo taas tässäkin matsissa maalin?

Real Madrid jatkaa tästä lohkosta jatkoon lohkokakkosena ja Tottenham harjaa koko lohkon. Borussia Dortmundin kausi on ollut isoa katastrofia ja se on kulminoitunut tähän Mestarien liigan lohkoon. Peli ei vaan suju ja loukkaantumiset ovat isona riesana. Kyllä vieraat saavat tähänkin ottelun ihan kovan kokoonpanon jalkeille, mutta Real Madridia vastaan sen vaan ei pitäisi riittää. Dortmundilla ei ole mahdollisuuksia jatkopaikkaan, joten se voi paineettomassa tilassa lähteä haastamaa Real Madridia.

Montako kertaa Zinedine Zidane taputtaa keskiviikkona maalin merkiksi?

Madridin kotikenttä on kuitenkin se, joka ei pahemmin pisteitä vieraille jaa, joten eiköhän tässäkin ottelussa ole enemmän kyse siitä mitä sinne maalilukemiin laitetaan kuin se että kumpi ottelun lopulta vie. Ottelun kertoimet ovat sen verran isosti kotijengille kallellaan että ei tässä oikein muuta tulosta voi odotella.

Real Madrid – Dortmund kokoonpanoja

Vierailta on paljon pelaajia poissa, mutta kyllä jengi ihan kohtuullisen kokoonpanon saa jalkeille. Se tarkoittaa kuitenkin sitä että ihan kohtuullisen ei pitäisi Real Madridille riittää ja ennemmin betsejä kannattaa laittaa Ronaldon hattutempulle kuin vieraiden voitolle.

Navas – Marcelo, Nacho, Varane, Hakimi – Modric, Caseiro, Kovacic – Asensio – Ronaldo, Benzema

Siipirikkoinen Dortmund lähettänee kentälle kokoonpanon jossa iso osa tämän kentällisen pelaajista.

Bürki – Guerreiro, Toprak, Sokratis, Bartra – Kagawa, Weigl, Dahoud – Pulicic, Aubameyang, Yarmolenko

Edellisessä kohtaamisessa nallekarkit jaettiin näin:

Aikaisemmat otteluennakot

Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas l...

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

Liverpool - Everton 10.12.2017, Merseysiden derby

Liverpoolin valtaisa hyökkäysvoima vastaan Evertonin hutera joukkue. Vai yllättääkö sinipaitainen joukkue uuden managerinsa Big-Samin johdolla?

Tottenham - Stoke 9.12.2017, Spursilla heikko putki menossa

Tottenhamilla on alla neljän voitottoman Valioliiga-ottelun putki, ja sarjasijoitus on pudonnut vasta kuudenneksi. Nyt olisi voitettava.

West Ham - Chelsea 9.12.2017, Hammers piti jo ManCityä tiukoilla...

West Ham melkein sai viikko sitten Manchesterin Etihad -stadionilta pisteen mukaansa. Chelsealla olisi nyt paikka kaventaa eroa sarjakärkeen.

Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun ...

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?

Perjantai 8.12. ja porilaiset Raumalle vieraaksi. Huikea peli tul...

Lukko vastaan Ässät, murtuuko raumalaisten kipsi tässä matsissa?

Liverpool - Spartak Moskova 6.12.2017, Liverpoolille riittäisi t...

Liverpool ei juurikaan pakittele, ja Spartak Moskovan olisi voitettava ottelu. Saattaa olla niin, että illan ottelusta tulee maalintekokilpailu.

Chelsea - Atletico Madrid 5.12.2017, Chelsea on jo jatkossa

Atleticon olisi voitettava Chelsea ja samalla AS Roman olisi kompuroitava pikkuista Qarabagia vastaan, muuten jää madridilaisilta jatkopaikka väliin.