Real Madrid - Brose Baskets 24.10.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Brose Baskets mahdottoman tehtävän edessä Madridin illassa.

Real Madrid – Brose Baskets (+17,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,03 | 12,00 

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, Espanjan illassa Real Madrid sekä Brose Baskets iskevät yhteen. Saksasta vieraaksi saapuva Brose Baskets joutuu tänään mahdottoman tehtävän eteen. Real Madrid on Euroliigan suurin mestarisuosikki yhdessä CSKA Moskovan sekä Barcelonan kanssa, kun taas Brose Baskets pelaa täysin väärässä liigassa. Brose Baskets on ehdottomasti Euroliigan heikoimpia joukkueita. Brose Baskets voitti ensimmäisessä ottelussaan Strasbourgin, mutta siitä ottelusta on turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä. Kahden surkean joukkueen kohtaamisessa Brose Baskets oli lopulta vain hieman parempi.

Real Madrid avasi oman urakkansa voittamalla 83-63 murskalukemin Liettuan parhaimmistoon lukeutuvan Zalgiris Kaunaksen, joten Real Madrid sai heti juuri sellaisen alun mitä kotijoukkue lähti Euroliigan osalta tavoittelemaan. Real Madrid on liikenteessä äärimmäisen vakuuttavalla kokoonpanolla ja tosissaan Espanjan pääkaupungin ryhmä onkin nostettu Euroliigan suurimpien mestarisuosikeiden joukkoon. Real Madrid on ollut kotonaan murhaavan ylivoimainen, sillä Real Madridin edellisestä kotitappiosta on valtavasti aikaa. Valkoiset pelasivat Espanjan liigan ottelussa muutama päivä sitten Laboral Kutxaa vastaan voittaen ottelun vaatimattomasti 105-72 numeroin.

Brose Basketsilla ei tule olemaan tänään minkäänlaisia mahdollisuuksia, jos Real Madrid ei lähde vierasjoukkuetta aliarvioimaan. Tämäkin liiga on sen verran kovatasoinen, että yhdenkään joukkueen aliarvioimiseen ei ole varaa. Real Madrid on ollut joka tapauksessa niin vakuuttava, että on erittäin epätodennäköistä vastustajan aliarviointi. Real Madridin ryhmä on täynnä huippuammattilaisia ja tulokset puhuvatkin jo puolestaan. Tasoitus kohteessa on merkittävä Brose Basketsin eduksi, mutta muut tulokset kuin selkeä kotivoitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas