Real Madrid - Dortmund 30.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Real Madrid saksalaisvieraita vastaan vaikean tehtävän edessä Valkoisessa talossa.

Real Madrid – Dortmund, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 
Real Madrid – Dortmund, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,57 | 4,75 | 5,50 

Jalkapallon Mestarien liigaa, Valkoisessa talossa yhteen iskevät Real Madrid sekä Dortmund. Lähtökohdat otteluparin toiseen kohtaamiseen ovat erittäin mielenkiintoiset. Dortmund voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 4-1 maalein ja lähtee selkeänä suosikkina tähän toiseen osaotteluun jatkopaikan metsästykseen! Real Madrid on tietenkin kotonaan suosikki ottelun voittamaan, mutta se ei kiinnosta Real Madridia millään tavalla, jos maaleja ei tule syntymään vähintään kolmea kappaletta.

Ottelusta on syytä odotella erittäin runsasmaalista, sillä molemmat joukkueet ovat Euroopan tasolla huippulaadukkaita ja omaavat hurjasti maalintekovoimaa! Real Madrid pelasi viikonloppuna Atletico Madridia vastaan kuuman paikallisottelun, sen Real Madrid voitti 1-2 maalein. Puolestaan Dortmund nappasi 1-2 maalein vierasvoiton Dusseldordia vastaan oman maansa pääsarjassa. Real Madridin ainoa positiivinen asia Saksan reissulta oli se, että Real Madrid onnistui Saksassa vierasmaalissa! Se saattaa kuulostaa tyhmältä, että yhden maalin tekeminen neljää vastaan olisi mukava asia – se tarkoittaa kuitenkin sitä, että esimerkiksi jos Real Madrid voittaisi 3-0, Real Madrid tulisi etenemään jatkoon. Vierasmaaleilla on siis näissä otteluissa ehdottomasti paljon merkitystä jatkoonpääsyn kannalta.

Real Madridin on onnistuttava ensimmäiselle puoliajalle vähintään kerran maalinteossa ja se on varmaa, että vastaiskupaikkoja Dortmundille on tiedossa! Lisäksi ehdottomasti Real Madridin valmennus sekä kaikki muutkin tietävät sen faktan, että yksikin vierasmaali Dortmundille ja ottelupari ratkeaa siihen pisteeseen. Hurjat ovat panokset, upea ottelu tiedossa. Dortmund ei ole vielä missään tapauksessa selvittänyt tietään jatkoon, mutta Real Madrid tarvitsee nopean avausmaalin.

Veikkaussivut | Tuomas