Lähde: Real Madrid haluaa myydä Gareth Balen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Gareth Bale myyntiin

Ranskalainen Telefoot uutisoi, että Espanjan suurseura Real Madrid on valmis myymään Gareth Balen muualle. Walesilaisen myynnin taustalla on Kylian Mbappe, jonka Real haluaa kipeästi riveihinsä. 18-vuotiaan siirtoon tarvitaan iso tukku rahaa, joten Real on valmis myymään Balen, jotta sille vapautuu enemmän pelinappuloita Mbappen ostamiseen.

Bale kärsi viime kaudella useista loukkaantumisista, mutta walesilainen on silti kuuma nimi siirtomarkkinoilla. Le Parisienin mukaan Paris Saint-Germain olisi halukas nappaamaan Balen riveihinsä, mikäli Real asettaa pelaajan siirtolistalle kesällä. Myös PSG oli Mbappen perässä, mutta siirto olisi tullut ranskalaisseuralle aivan liian kalliiksi. Bale puolestaan olisi realistinen hankinta joukkueelle.

Miltei kaikki maailman suurseurat ovat tällä hetkellä Mbappen perässä, joten Real ei ole ainoa, joka haluaa nuoren superlupauksen. Mikäli siirto alkaa näyttää varmalta, tulee madridilaisjoukkue laittamaan Balen lihoiksi.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on jo tavannut Mbappen perheen ja keskustellut heidän kanssaan mahdollisesta siirrosta, joten Real näyttäisi olevan tällä hetkellä vahvin ehdokas nuorukaisen uudeksi joukkueeksi. Monaco ei kuitenkaan myy timanttiaan halvalla.

Real Madrid on joka tapauksessa sellainen joukkue, joka kiinnostaa varmasti myös pelaajaa itseään. Taitava pelimies istuisi loistavasti madridilaisten kokoonpanoon, mutta tämän siirtosaagan ympärillä tulee vielä varmasti tapahtumaan vaikka mitä käänteitä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tilanteen kehittymistä.

Lyö vedot  Unibetille!>>