Real Madrid hävisi kotonaan Betisille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Real Madrid hävisi eilen illalla La Ligassa kotiottelun pikkuiselle Betisille 0-1. Real Madrid on selvästi kauden alussa sekaisin. Se on nyt pelannut La Ligassa kolme kotiottelua, eikä se ole voittanut vielä yhtään. Viiden ottelun jälkeen Real on La Ligan sarjataulukossa seitsemäntenä, eroa sarjakärki Barcelonaan on jo kuusi pistettä.

Eilisiltainen Betis -ottelu Santiago Bernabeulla oli Real Madridin supertähden Cristiano Ronaldon paluuottelu viiden pelin pelikiellon jälkeen, jonka hän oli saanut tönittyään erotuomaria. Paluu ei olisi huonommin voinut mennä. Betis teki voittomaalinsa yliajan neljännellä minuutilla, kun joukkueen kärki Sanabria oli jäänyt aivan yksin Realin maalin eteen pukkaamaan pallon verkkoon.

Real Madrid hallitsi ottelua, mutta ei aivan niin selvästi, mihin se parhaimmillaan on pystynyt. Betisillä oli paikkansa ottelussa ennen yliaikaakin. Real voitti pallonhallinnan 60-40 ja laukaukset 27-12.

Ronaldolla paikkansa

Ronaldon ensimmäinen kosketus palloon pelikiellon jälkeen oli laukaus Luka Modricin syötön jälkeen, mutta kuti blokattiin. Muitakin mahdollisuuksia portugalilaisella superstaralla oli, kantapäällä hän koitti palloa maaliin Sergio Ramoksen puskun jälkeen, mutta ei tulosta. Ronaldo paukautti seuraavaksi rankkariboksin ulkopuolelta matalan kudin, jonka kuitenkin Betisin maalivahti Adan koppasi helposti.

Mordic paukautti myöhemmin sivuverkkoon, samalla kun Ronaldo karjui pallao itselleen. Ja tämän jälkeen Ronaldo vippasi pallon maalin yli.

Real hallitsi, mutta Betiskin pääsi kokeilemaan maalintekoa. Casemiro hieman töpeksi puolustuspäässä, ja Sanabria pääsi laukomaan hyvästä paikasta. Betisin maalin esti Realin puolustaja Dani Carvajal, joka pelasti aivan maalilinjalta. Ja tähän perään Betisin Ruiz Pena paukautti kohti ylänurkkaa, mutta Realin maalivahti Navas sai näppinsä väliin

Toisella puoliajalla Realin paine jatkui, Adan koppasi Iscon matalan kudin. Avauskokoonpanossa ollut Bale antoi laidaltaan keskityksen vauhdissa olleelle Ronaldolle, joka tykitti taivaisiin. Ja sitten Betis tekikin voittomaalinsa.

 

 

Parhaat talletusbonukset