benzema pettyneenä

Real Madrid hävisi pikkuiselle Gironalle, Ronaldo ei osunut taaskaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka paljon Real Madridin täytyy hävitä ennen kuin Zinedne Zidane saa potkut managerin paikalta?

Sunnuntaina Real Madrid hävisi La Ligassa 1-2 pikkuiselle Gironalle, joka pelaa ensimmäistä kauttaan Espanjan pääsarjassa. Real on nyt hävinnyt La Ligassa jo kaksi ottelua, ja Barca on karannut kahdeksan pisteen päähän. Reilu kuukausi sitten Real hävisi kotonaan Betisille. Real ei ole vielä kohdannut sarjan kovimpia vastuksia, paikalliskilpailija Atletico Madridia tai Barcelonaa.

Gironaan vastaan kyse ei edes ollut Realin epäonnesta maalinteossa. Ottelu oli melko tasaväkinen, kumpikin joukkueista laukoi 15 kertaa. Avausjaksolla Girona vielä paukautti kahdesti maalipuihin, ja se oli hieman epäonnekas, kun Real meni Iscon maalilla johtoon.

Toisen jakson alussa Girona teki sitten nopeasti neljässä minuutissa kaksi maalia. Stuani ja Portu olivat maalintekijät. Girona ei odotellut jakson alussa, vaan se kävi kimppuun heti alkuvihellyksestä.

Girona melkein teki kolmannenkin kassin, kun kärkimies Stuani jo ehti päästä Realin maalivahti Casillan ohi, mutta kuti meni tolpan vierestä.

Real Madrid oli melko hampaaton, kun se jahtasi tasoitusta ottelun lopussa. Paras tilanne oli Lucaz Vazquezin paitsiomaali, joka liputettiin kuitenkin pois.

Real luksusautosta taitavat olla pyörät vain putoamassa pois, supertähti Ronaldo ei selvästikään ole enää se sama hallitseva pelaaja, joka hän vielä viime kaudella oli. Jossain vaiheessahan vauhdin on hiljennyttävä, ja Cristiano Ronaldo on jo 32-vuotias. Tällä kaudella hän on tehnyt vasta yhden maalin La Ligassa.

Ronaldo oli kauden alussa viisi ottelua pelikellossa, ja nyt saattaa hyvinkin olla tulossa lisää penalttia. Ronaldo kävi Girona -ottelussa pallon hävittyään kiinni Pere Ponsin päähän, ja tuuppasi vastustajan päästä nurin.

Girona voitti Real Madridin, totta se on, tässä on video:

 

 

Parhaat talletusbonukset