Real Madrid ulos Copa del Reysta kardinaalimunauksen vuoksi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 12/03/2015
Jaa tämä...

Real Madrid peluutti edustuskelvotonta pelaajaa Copa del Reyn ottelussa Cadizia vastaan.

Espanjassa puhutaan ja kohistaan tällä hetkellä tapaus Denis Tsheryshevistä. Yksi Euroopan suurimmista jalkapalloseuroista, Rafa Benitezin luotsaama Real Madrid, peluutti venäläistä eilen Copa del Reyn neljännesvälierissä Cadizia vastaan. Hyvin ottelun aloittanut Tsheryshev teki Real Madridin 3 – 1 voittoon päättyneen ottelun avausmaalin. Maalia ja voittoa varjostaa kuitenkin se tosiasia, että Tsheryshev ei olisi edustuskelvottomuutensa vuoksi saanut osallistua eiliseen otteluun.

Tsheryshev pelasi viime kaudella lainalla Villarealissa, jossa mies keräsi kolme keltaista korttia Copa del Rey turnauksessa. Korttitilin täyttymisen myötä Tsherysheville mätkäistiin yhden ottelun pelikielto, joka siirtyi tälle kaudelle miehen seuraavaan otteluun. Ja se seuraava ottelu oli eilen los blancos paidassa… Cádizin puheenjohtaja Manolo Vizcaino onkin vahvistanut tänään, että seura jättää Tsheryshevin peluuttamisesta valituksen. Näin ollen tapaus käsitellään kilpailukomiteassa, ja Real Madridia uhkaa pahimmassa tapauksessa diskaus koko tämän kauden Copa del Reystä. Asiasta on melko tuore ennakkotapaus. Viime kaudella Osasuna diskattiin pelikelvottoman pelaajan peluuttamisesta.

Real Madridin PR-vastaava Emilio Butragueño on sitä mieltä, että hänen seuransa on kaikkea muuta kuin syypää venäläispelaajaa koskevaan mokaan. Sen sijaan Butragueño osoittaa syyttävällä sormella  Espanjan jalkapalloliitto, Villarreal ja Tsherysheviä, jotka eivät maininneet pelikelvottomuudesta. Niin tai näin, tämä onneton sattumus on jälleen yksi lisä tahra Rafa Benitezin kilpeen, joka sai aimo annoksen kuraa vain pari viikkoa sitten kun Real Madrid koko murskatappion Barcelonalle El Clasicossa.

Tässä vielä kuva siitä, mitä internet ajattelee tällä hetkellä Benitezistä ja Real Madridista:

Lue myös:

VIDEO: Pekka Rinne ilmoittaui kisaan vuoden hienoimmasta torjunnasta

VIDEO: Lionel Messi palkittiin La Ligan parhaana hyökkääjänä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa