Real Madrid - Juventus 23.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Pysyykö Juventus Valkoisessa talossa kotijoukkueen kyydissä?

Real Madrid – Juventus, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,57 | 4,33 | 6,25 

 

 

Valkoisessa talossa espanjalaisjätti Real Madrid isännöi vieraaksi saapuvaa Juventusta. Saapasmaasta matkaava Juventus lähtee otteluun oudosta tilanteesta, sillä maajoukkuetauon jälkeen Fiorentina voitti Juventuksen kotonaan 4-2 maalein. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan kolmannen ottelukierroksen tarjontaa. Real Madrid voitti kotonaan viikonloppuna Malagan 2-0 maalein ja ehdottomasti tälläkin kerralla Real Madrid on suosikin asemassa. Real Madridin yksilötaito on Espanjan liigan sekä Mestarien liigan ehdotonta huippuluokkaa, mutta on kuitenkin todettava, että Juventuksen keskikenttä on äärimmäisen taitavaa porukkaa. Juventus on erityisen vahva nimenomaan keskikentällä ja onhan Juventus voittanutkin itseasiassa kahdesti peräkkäin Italian liigan mestaruuden.

Juventuksella on laittaa keskikentälle sellaisia pelaajia kuin Arturo Vidal, Andrea Pirlo sekä Paul Pogba. Sellaisten pelaajien vierelle on helppoa oikeastaan rakentaa melkeinpä minkälaista joukkuetta tahansa. Juventus omaa samalla hurjasti laatua hyökkäyksessä, joten Juventus onkin alkukaudella ollut runsasmaalinen. Juventus voitti viimeksi kotonaan Italian liigan huippuottelussa AC Milanin 3-2 maalein. Juventuksen kannalta oli tietenkin edellinen Mestarien liigan kierros täysi katastrofi, sillä Juventus jäi kotonaan Galatasarayta vastaan tasapeliin 2-2 numeroin. Tänään onkin selvää, että pisteitä olisi tultava Espanjan vierailulta.

Kyseessä on kahden oman maansa huippujoukkueen välinen kohtaaminen ja onkin syytä olettaa, että maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Real Madridilla on alla Mestarien liigan osalta murskavoitto FC Kööpenhaminasta 4-0 lukemin, joten Real Madridin maalintekotaitoa ei tarvitse kenenkään kyseenalaistaa. Lähtökohtaisesti on ehdottomasti syytä napata yli 2,5 maalia mukaan vetokupongille. Joukkueiden välillä ei ole selkeää tasoeroa, joten Juventus pystyy laittamaan Real Madridin tiukoille.

Veikkaussivut | Tuomas