Lähteet: Real Madrid kaappasi kaksi MM-kisojen komeettaa - Tähtitieteellinen siirtosumma!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Real Madrid ei taaskaan ujostele rahankäytössään.

Real Madrid on jälleen kerran myörynnyt hurjana jalkapallon siirtomarkkinoilla. Kertoman mukaan haaviin tarttuneet pelaajat ovat astetta kovempaa luokkaa.

Saksalaislehti Bild nimittäin uutisoi myöhään tiistai-iltana, että Kolumbian tähtihyökkääjä James Rodriquez siirtyisi Real Madridin väreihin huimalla 80 miljoonan euron siirtosummalla.

AS Monacoa edustava Rodriquez oli varmasti kaikkien suurseurojen kiikareissa voitettuaan Brasilian MM-kisojen maalikuninkuuden kuudella täysosumallaan. Ranskalaisseuran asettaman hintalapun luultiin kuitenkin pelottavan ostajat muille maille.

Bildin mukaan Real ja Monaco ovat kuitenkin päässeet jo sopuun kaupasta.

[ Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Expektillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Realin hankinnat eivät kuitenkaan jääneet vielä tähän. Espanjalaislehti Marca puolestaan kertoo, että Costa Rican maalilla upeat kisat pelannut Keylor Navas pelaa ensi kaudella Mardidin rivistössä.

La Liga -seura Levantea kaksi viime kautta edustanut Navas maksoi Realille lehden mukaan 10 miljonaa euroa. Lehti myös linjaa, että Real vahvistaa siirron vasta, kun se on löytänyt uuden seuran veskari Diego Lopezille.

Navasin siirto Realiin on varsin outo, sillä aiemmin miestä vietiin vahvasti saksalaisseura Bayern Müncheniin. Siirron pitikin olla jo valmista kauraa – ainakin Levante-pomo Tomas Perezin kommenttien mukaan. 

– Keylor tulee pelaamaan yhdessä Euroopan parhaista joukkueista. Olen varma, että hän nauttii pelaamisestaan siellä ja hän varmasti pystyy antamaan hyvää kilpailua ykkösmaalivahdin paikasta Neuerille, Perez kertoi Teletica Deportes -lehdelle viime viikolla.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut