Real Madrid - FC Kööpenhamina 2.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Joutuuko FC Kööpenhamina jyrän alle Valkoisessa talossa?

Real Madrid – FC Kööpenhamina (+2), merkki 1, kerroin 
Real Madrid – FC Kööpenhamina (+3), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,07 | 10,75 | 31,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan toinen ottelukierros pelataan loppuun tänään kahdeksan ottelun voimin, espanjalaisjätti Real Madrid isännöi Valkoisessa talossa vieraaksi saapuvaa FC Kööpenhaminaa. Tanskalaisvieraat joutuvat tänään mahdottoman tehtävän eteen, sillä vierasjoukkueen materiaali ei tule riittämään missään tapauksessa Real Madridin kyydissä. Real Madrid hävisi viikonloppuna merkittävässä ottelussa Atletico Madridia vastaan, joten toiseen peräkkäiseen tappioon Real Madridilla ei ole varaa. Real Madrid voitti Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Galatasarayn vieraissa vaatimattomasti 1-6 maalein, joten potentiaalista Real Madridin osalta on turhaa keskustellakaan.

FC Kööpenhamina ei ole jättänyt itsestään lainkaan hyvää kuvaa Tanskan Superliigassa, sillä kymmenen kierroksen jälkeen FC Kööpenhamina on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä! Erot joukkueiden välillä ovat tässä vaiheessa vielä hyvin pienet, mutta onhan se joka tapauksessa erittäin huolestuttavaa, että voittoja FC Kööpenhamina ei ole pystynyt edes Tanskan Superliigassa ottamaan. Vastustajan taso tuskin tulee helpottumaan tänään, sillä Real Madrid on lohkon ylivoimaisesti suurin voittajasuosikki ennen toiseksi etukäteen ajateltua Juventusta.

FC Kööpenhaminan itseluottamus ei varmasti ole tällä hetkellä lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla. FC Kööpenhamina on tottunut voittamaan Tanskassa mestaruuksia hurjaan tahtiin, mutta valitettavasti silläkään asialla ei tule tänään olemaan minkäänlaista hyötyä. Real Madrid tulee todennäköisesti ratkaisemaan tämän kohtaamisen jo ensimmäisellä puoliajalla. Niin moni asia viittaa Real Madridin jopa murskavoittoon, että napataan tasoituksella kotivoitto mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas