Real Madrid - Liverpool 4.11.2014 | Kova kyyti Liverpoolille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2014
Jaa tämä...

Pari viikkoa sitten Real Madrid voitti Liverpoolin Anfieldilla 3-0, Liverpool on kyntänyt syvällä viime viikot

Vihje lyhyesti

– Huonossa pelikunnossa oleva Liverpool matkaa kovan Real Madridin vieraaksi. Real on tietenkin suursuosikki, esimerkiksi Bet365 antaa Realin voitosta vain kertoimen 1.25. Liverpoolin voitto palauttaisi rahat 12-kertaisena, mutta ei sitä oikein voi suositella pelattavaksi.

[ Gareth Balesta ensimmäisen maalin tekijä, Gutsin kerroin sille on 6.50. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Liverpoolin kaksi viimeistä liigaottelua ovat olleet vierastappio Newcastlelle ja maaliton tasuri kotikentällä Hullia vastaan. Real Madrid oli pari viikkoa sitten Anfieldilla, se voitti Poolin komeasti 3-0.

– Real Madrid ei ole menettänyt pisteitä aikoihin. Syyskuun puolessa välissä Atletico Madrid voitti sen Espanjan liigassa, tämän jälkeen Real on kulkenut voitosta voittoon. Liverpool-ottelun jälkeen Real ja Barcelona pelasivat El Clasicon Madridissa. Real voitti 3-1.

– Liverpoolilla ei ole paljoa aseita Realin voittamiseksi. Koko kauden parhaan ottelunsa se pelasi Tottenhamin kentällä, jossa se piti hurjaa vauhtia ja prässäsi Spursia ylhäältä saakka. Pool otti pelissä hienon 3-0 voiton. Hyvä ote ei jatkunut kauaa, jo seuraavassa ottelussa Liverpool hävisi kotikentällään Aston Villalle.

Vihje: Real Madrid -3, kerroin 3,70 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Alamaissa kyntävä Liverpool ei voisi pahempaan paikkaa tänään joutua kuin Real Madridin kotikentälle San Bernabeulle. Liverpoolin voitosta saa peräti kertoimen 12, mutta hankala sitä on kehottaa ketään pelaamaan. Liverpool on jäänyt kahdessa viimeisessä Valioliiga-ottelussaan ilman maaleja. Viime viikonloppuna se hävisi surkealle Newcastlelle vieraissa 0-1. Tätä ennen Pool tuhrasi kotikentällään Hullin kanssa maalittoman tasapelin. Näiden otteluiden välissä sen onnistui voittaa Swansea Liigacupissa, mutta se ei paljoa paina. Liverpool on vain varjo viime vuoden joukkueesta. Mikään osa joukkueesta ei ole kunnossa. Pari viikkoa sitten Real Madrid kohtasi Liverpoolin tämän Anfieldilla, ja vaikka Pool aloitti ottelun melko hyvin, se kuitenkin lopulta hävisi 0-3. Paperilla suurin ero tämän ja viime kauden Liverpoolin välillä on Luis Suarezin puuttuminen. Mario Balotelli ei ole onnistunut, ja kun vielä viime kauden toinen kova maalipyssy Danny Sturridge on ollut loukkaantuneena suurimman osan kautta.

On hankala ajatella, mitä Liverpoolin manageri Brendan Rodgers voisi tehdä, että joukkue ei häviäsi. Rodgers ei pidä hyvin puolustusvoittoisen taktiikan käyttämisestä, ja jos pitää, niin sitten hän ei ole siinä kovin hyvä. Newcastlea vastaan Liverpool kokeili pelata kolmen puolustajan takalinjalla, mutta ei siitä oikein tullut mitään.

Yksi vaihtoehto Rodgersilla olisi laittaa keskikenttä niin tukkoon, että Real Madridin myllytys tukehtuisi. Tuskin Rodgers tähänkään ryhtyy, sillä silloin hän varmaankin joutuisi jättämään Raheem Sterlingin tai Philippe Coutinhon sivuun jonkun puolustavamman pelaajan tieltä. Sterling ja Coutinho ovat olleet oikeastaan ainoat valopilkut Liverpoolin joukkueessa, he lienevät kumpikin aloituksessa.

Kolmas vaihtoehto saattaa olla se, miten Liverpool pelasi aikaisemmin syksyllä huikean hyvän ottelun Tottenhamin kentällä voittaen 3-0. Liverpool piti Spurs-ottelussa hurjaa tempoa ja prässäsi ylhäältä asti. Se toimi silloin hienosti, mutta voisiko Liverpool jaksaa samaa ravia Real Madridin staroja vastaan? Väsymyksen myötä homma romahtaisi. Luultavasti tähän Rodgers kuitenkin pyrkii.

[ HT/FT X/1 Gutsilla kertoimella 4,15. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Real Madrid on jälleen erinomaisessa kunnossa. Sen 11 viimeistä ottelua ovat olleet kaikki voittoja, mukana on muun muassa komea 3-1 -voitto Barcelonasta vuoden ensimmäisessä El Clasicossa. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa sen puolustuskin on päästänyt vain kolme maalia. Voittoputki on vienyt Realin Espanjan liigan ykköspaikalle. Se on tehnyt kymmenessä liigaottelussa huimat 37 maalia, esimerkiksi Barca on tehnyt 14 vähemmän.

Ottelussa ei madridilaisilla ole valtavaa panosta. Se on selvässä johdossa lohkon sarjataulukossa. Liverpool kamppailee tasapisteissä muiden joukkueiden kanssa, joten pistekin olisi sille kova juttu. Real saattaa tyytyä ottelussa ottamaan iisisti ja antamaan Liverpoolin paiskia hommia. Ensimmäinen maali varmaankin näyttää ottelun suunnan. Jos Liverpool jostain syystä tekisi avausmaalin, niin Real varmaankin ottaisi otteen haltuun. Ja jos Real osuu ensiksi, niin Pool alkaisi hakea tasoitusta riskillä.

Liverpoolin manageri Rodgers on vihjaillut ottelun alla, että kapteeni Steven Gerrard istuisi ottelussa penkillä. Pool on otteluruuhkassa ja Rodgersin mielestä kolme ottelua kahdeksassa päivässä on liikaa ikääntyvälle Gerrardille.

 

Perustelut vihjeelle

Liverpool on tällä hetkellä hyvin vaisu joukkue. Se on huonompi kuin sen saamat kertoimet antavat ymmärtää. Real Madrid -3 saa kertoimen 3.70, ja sitä voi pienellä kokeilla. Kotikentällä Real on todella kova joukkue, joka kakkosmiehistölläkin pitää kyllä Pool-puolustusta pilkkana.

Vihje: Real Madrid -3, kerroin 3,70 Bet365

Veikkaussivut | Anssi