Real Madrid - Maccabi Electra 12.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

Ärsytetty Maccabi Electra uudelleen haastamaan espanjalaisjättiläistä.

Real Madrid – Maccabi Electra (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,20 | 4,20 

Koripallon Euroliigan ottelussa espanjalaisjätti Real Madrid yrittää toistamiseen voittaa israelilaisen Maccabi Electran. Kyseessä on puolivälierien toinen kohtaaminen. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 79-53 lukemin Real Madridin voittoon! Real Madrid oli ottelussa täysin ylivoimainen, joten Maccabi Electra on nyt varmasti ärsytetty joukkue. Toinen neljänneshän ottelussa oli käsittämätön, sillä Maccabi Electra onnistui viimeistelemään siinä neljä pistettä. Joka tapauksessa Maccabi Electran yllätysmahdollisuudet ovat kotiotteluissaan, vieraissa Maccabilla onkin vaikeampaa. Kotiedun ryöstössä Maccabi ei ole todellakaan tällä hetkellä onnistumassa.

Real Madridin materiaali on Euroliigan parhaimmistoa ja samallahan Real Madrid on kotonaan erittäin vaikea voitettava! Jatkolohkon päätöskierroksella Real Madrid murskasi 86-66 lukemin turkkilaisen Anadolu Efesin ja nyt Real Madrid jatkoi loistavia peliesityksiään murskaamalla Maccabi Electran.

Real Madrid on materiaali,-sekä kotietunsa turvin selkeän suosikin asemassa ja varmasti kotonaan Real Madria lämmittäisi ottelusarjassa jo toisen voiton nappaaminen! Se tietäisi sitä, että Maccabi Electralle siirtyisi kaikki paineet. Maccabi Electralla ei siinä tapauksessa olisi kotiotteluitaan varaa hävitä tai muuten homma tulee hyvin nopeasti israelilaisten kohdalta päätökseen.

Veikkaussivut | Tuomas