Real Madrid - Manchester City | 18.9.2012 Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Mestarien liiga käyntiin huippuottelulla Madridista.

Real Madrid – Manchester City, merkki 2, kerroin  
Real Madrid – Manchester City (+1), merkki 2, kerroin  

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 3,85 | 5,60 

Jalkapallon Mestarien liigaa, heti ensimmäisenä pelipäivänä tarjolla on upea kamppailu Madridista, jossa kohtaavat La Ligan mestaruutta tavoitteleva Real Madrid sekä vieraaksi saapuva Englannin Valioliigan parhaimmistoon lukeutuva Manchester City. Vastakkain ovat kaksi joukkuetta, joilla on laittaa kentälle täysin käsittämätön määrä maailman huippupelaajia.

Niin La Ligaa kuin Valioliigaakin on pelattu neljä kierrosta. Voisi jopa todeta, että kumpikaan ei ole missään tapauksessa ainakaan täysin vakuuttanut. Kotijoukkue heti ensimmäisessä ottelussa jäi 1-1 maalein tasapeliin Valenciaa vastaan. Viime lauantaina Madrid hävisi vieraissa selkeästi heikommalle Sevillalle 1-0 maalein. Tappiot tulevat olemaan kalliita madridilaisille, sillä Barcelonalla on tapana kulkea voitosta voittoon, joten turhiin tappioihin ei ole varaa. Sama koskee ehdottomasti myös Manchester Cityä. Paikallisvastustaja Man United tavoittelee varmasti mestaruutta, kun viime kaudella siniset pääsivät nostamaan pokaalin ilmaan. City jäikin 1-1 maalein viikonloppuna tasapeliin Stoken Britannia Stadiumilla, joka oli pettymys, mutta alkukaudella maalinteossa muuten City on ollut erinomainen.

Real Madrid lähtee otteluun suosikkina, mutta kerroinasettelussa Manchester Citylle tarjoillaan hurjia kertoimia. Tosiaan Valioliigassa siniset ovat onnistuneet maalinteossa erittäin hyvin, joten kotijoukkueella tulee olemaan varmasti suuri työ pitää sinisten hyökkääjät poissa Ikerin maalilta. Varsinkin tasoituskohteena Cityn pelaaminen on erinomainen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas