Real Madrid - Manchester City | 18.9.2012 Mestarien liiga

Mestarien liiga käyntiin huippuottelulla Madridista.

Real Madrid - Manchester City, merkki 2, kerroin 6,00 Bet365 
Real Madrid - Manchester City (+1), merkki 2, kerroin 1,75 Bet365 

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 3,85 | 5,60 PELAA TÄSTÄ

Puolivälierät, tosipelit, pleijarit... Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Vihdoin ne alkaa! Haetaan kunnon kerrointa Ässien ja Kalpan tasaisen väännön ja Lukon pyristelyn kautta, mutta muuten mennään vahvasti ennakkoasetelmien mukaan. Unibetin kautta setelit kouraan!

Tällä lapulla kohti ensimmäistä puolivälieräkierrosta! Uusille pelaajille 100€:n bonus Unibetilta! >>>

Jalkapallon Mestarien liigaa, heti ensimmäisenä pelipäivänä tarjolla on upea kamppailu Madridista, jossa kohtaavat La Ligan mestaruutta tavoitteleva Real Madrid sekä vieraaksi saapuva Englannin Valioliigan parhaimmistoon lukeutuva Manchester City. Vastakkain ovat kaksi joukkuetta, joilla on laittaa kentälle täysin käsittämätön määrä maailman huippupelaajia.

Niin La Ligaa kuin Valioliigaakin on pelattu neljä kierrosta. Voisi jopa todeta, että kumpikaan ei ole missään tapauksessa ainakaan täysin vakuuttanut. Kotijoukkue heti ensimmäisessä ottelussa jäi 1-1 maalein tasapeliin Valenciaa vastaan. Viime lauantaina Madrid hävisi vieraissa selkeästi heikommalle Sevillalle 1-0 maalein. Tappiot tulevat olemaan kalliita madridilaisille, sillä Barcelonalla on tapana kulkea voitosta voittoon, joten turhiin tappioihin ei ole varaa. Sama koskee ehdottomasti myös Manchester Cityä. Paikallisvastustaja Man United tavoittelee varmasti mestaruutta, kun viime kaudella siniset pääsivät nostamaan pokaalin ilmaan. City jäikin 1-1 maalein viikonloppuna tasapeliin Stoken Britannia Stadiumilla, joka oli pettymys, mutta alkukaudella maalinteossa muuten City on ollut erinomainen.

Real Madrid lähtee otteluun suosikkina, mutta kerroinasettelussa Manchester Citylle tarjoillaan hurjia kertoimia. Tosiaan Valioliigassa siniset ovat onnistuneet maalinteossa erittäin hyvin, joten kotijoukkueella tulee olemaan varmasti suuri työ pitää sinisten hyökkääjät poissa Ikerin maalilta. Varsinkin tasoituskohteena Cityn pelaaminen on erinomainen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)