Real Madrid - Sevilla 30.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Real Madrid kotonaan Sevillasta selvää jälkeä?

Real Madrid – Sevilla, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,20 | 6,50 | 12,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään neljä ottelua, kierroksen kärkikamppailussa yhteen iskevät Real Madrid sekä vieraaksi saapuva Sevilla. Real Madrid on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, kun taas Sevilla löytyy puolestaan sijalta kymmenen. Joukkueiden välillähän on selkeä tasoero Real Madridin eduksi, mutta Real Madrid ei onnistunut nappaamaan pisteitä viime viikon El Clasicosta ja näin ollen mestaruus on tässä vaiheessa Real Madridilta todennäköisesti jo karannut. Kausihan on tietenkin vasta alussa, mutta eroa Barcelonaan on jo liikaa. Maalejahan Real Madrid on tottunut tekemään hurjaan tahtiin, sillä viidestä edellisestä ottelustaan neljässä ollaan pelattu runsasmaalisesti. Viime viikolla pelattu El Clasico päättyi lopulta Barcelonan voittoon 2-1 maalein ja se oli kieltämättä Real Madridille valtava takaisku.

Real Madrid voitti ennen El Clasicoa neljä ottelua putkeen ja matkallahan Real Madrid on alkukaudella ehtinyt voittamaan esimerkiksi Mestarien liigassa Galatasarayn 1-6 maalein sekä FC Kööpenhaminan 4-0 numeroin. Real Madridilla on sellaisia yksilöitä Cristiano Ronaldon sekä Gareth Balen johdolla, joita Sevillalla ei yksinkertaisesti ole, mutta toisaalta on otettava huomioon sekin asia, että Sevilla ei ole ollut Real Madridille helppo vastustaja. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Sevillan kotiareenalla päättyi itseasiassa Sevillan voittoon. Joukkueiden kohtaamisethan ovat olleet erittäin runsasmaalisia, viime kerralla Real Madrid murskasi Sevillan 4-1 numeroin.

Lähtökohtaisesti maaleja tullaan näkemään tänään useampikin kappale. Real Madrid on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta toisaalta Sevilla omaa parhaimmat mahdollisuudet Espanjan liigassa kärkijoukkueiden haastamiseen yhdessä Valencian kanssa. Yksittäisessä ottelussa Sevilla pystyy antamaan Barcelonalle sekä Real Madridille hyvät vastukset. Maalaisjärjellä ajateltuna Real Madrid tulee ottelun voittamaan, mutta on todennäköistä, että myös Sevilla tulee maalipuiden väliin osumaan. Sevillan kannalta on myös hyvä, että sairaslista on tyhjentymässä tähän otteluun. Esimerkiksi tärkeä Ivan Rakitic saattaa hyvinkin pelata tänään.

Veikkaussivut | Tuomas