VIDEO: Näin sinusta voi tulla CR7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

La Liga – seura Real Madridin portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo on kiistattomasti yksi tämän planeetan parhaista jalkapalloilijoista. Vaikka mies on kliseisesti todettuna maalintekijä jumalan armosta, niin silti tällä maalinsylkijällä riittää vähintään yhtä paljon vihaajia kuin rakastajiakin.

Ronaldolla on erityisen paljon omia manööverejä ja rutiineita joita mies toistaa aina kentällä ollessaan. Rutiinit liittyvät niin vapaapotkujen antamiseen, maalituuletuksiin kuin hiusten haromiseenkin. Miehen fanit tietenkin rakastavat näitä pieni ja tuttuja eleitä, vihaajat taas saavat näistä jutuista vain bensaa liekkeihin.

30 – vuotiaasta Ronaldosta on tietenkin tehty videopalvelu Youtubeen muiden superjulkkisten tavoin satoja, ellei tuhansia erilaisia videoita. Osa videoista on koostettu miehen tähtihetkistä, osa mokista. Osa videoista on tribuuttivideoita, jotkut taas parodia pätkiä joiden tarkoitus on pilkata miestä. Yksi tuoreimmista, hienoimmista ja sekä faneille että ”heittereille” katsottavaa tarjoava video on käyttäjän Shoot And Thrill kuvaama ja julkaisema video siitä ”kuinka olla CR7”. Videon tekijä itse tunnustautuu massiiviseksi Cristiano Ronaldo faniksi, mutta video toimii yhtä hyvin niin kunnianosoituksena portugalilaista kohtaan kuin häntä parodioivana kuvauksena.

Tässä siis lyhyt oppimäärä siihen kuinka olla kuin Cristiano Ronaldo. Yllättävän helppoa, vai kuinka?

Englannin Championshipissä pelataan tänään useampikin ottelu.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Arsenal-pomo ei jätä maskotin tarjoamaa kättä väliin mistään hinnasta
Tältä näyttää Ranskan EM-kisojen lohkojako

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa