Real Madrid tekee Mbappesta maailman kalleimman

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kylian Mbappesta on tulossa maailman kallein jalkapalloilija. The Sun uutisoi, että Monaco ja Mbappe ovat jo sopineet siirtoehdoista Real Madridin kanssa. Mbappen hinnaksi olisi tulossa 120 miljoonaa puntaa, eli noin 133 miljoonaa euroa. The Sunin mukaan Real Madridin johtoporras olisi valmistellut siirtoa jo kuukauden ajan.

Siirto olisi The Sunin uutisen mukaan valmis parin viikon sisään. Real Madrid on tehnyt liki sadan miljoonan euron tilin myymällä Alvaro Moratan ja Danilon.

Mbappen ostamisessa on kyse paljolti Real Madridin sisäisestä valtakamppailusta. Seuran presidenti Florentino Perez valittiin viime kuussa uudelle kaudelle ilman vastaehdokasta, ja Perezin vaalilupaus oli se, että joukkueeseen hankitaan tänä kesänä todellinen superpelaaja, Galactico. Realin kaltaisissa suurseuroissa on jatkuva paine saada joukkueeseen superstaroja, kannattajat vaativat jättimenestystä myös siirtomarkkinoilla.

Mbappen siirrossa ilmeisesti Moratan ja Danilon myyminen oli avainasemassa, The Sunin mukaan Realin velkojat eivät muuten olisi suostuneet jättimäiseen siirtokorvaukseen. Real on myös tarjonnut kärkimies Karim Benzemaa vaihtokaupassa Monacoon, mutta ranskalaiset eivät ole kiinnostuneita Benzemasta.

Mbappe on haluttu pelaaja Madridissa. Realin valmentaja Zinedine Zidane on sanonut Mbappesta, että: ”Hän on oikein hyvä pelaaja. Lahjakkuus 18-vuotiaana ja persoona ovat erittäin hyvät. Pidin kaikesta, mitä hän pelaajana näytti viime vuonna”.

Muutkin ovat kovasti halunneet Mbappen riveihinsä. Monaco on uhannut raportoida ”isojen ja tärkeiden” seurojen epäsopivasta Mbappen kosiskelusta UEFA:lle. The Sunin mukaan nämä seurat ovat Manchester City sekä PSG.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

PELAA NYT