La Liga: Real Madrid - Valencia 27.8.2017 klo 23.15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

Valencia on yksi La Ligan paremman kastin joukkueita, mutta silti sen tasoero Real Madridiin on melkoinen. Vetomarkkina alleviivaa eroa, tämän illan ottelussa kotijoukkue Real Madridin voittokerroin on alle 1.20 -tason. Kummallakin on takana yksi ottelu tämän kauden La Ligassa. Real Madrid aloitti voittamalla vieraissa Deportivo La Corunan 3-0. Valencia voitti kotonaan Las Palmasin 1-0.

Valencia alisuoritti viime kaudella pahemman kerran, se tuli La Ligassa vasta sijalle 12. Pannukakkukaudessa ei ollut oikein mitään hyvää, mutta ainakin tänä vuonna se rauhoittaa Valencian La Liga -ottelut, kun europelit eivät ole mukana ohjelmassa.

Valencia ei ole ollut helppo vastus viime vuosina Real Madridille. Viimeisinä neljänä kautena kahdeksasta La Liga -ottelusta Real on voittanut kolmesta ja Valencia kahdesti, yksikään ottelu ei ole ratkennut suuremmalla kuin yhden maalin erolla. Viime kaudella kumpikin joukkue voitti kotiottelunsa 2-1.

Ylivoimalla jäi maali tekemättä

Valencian avausvoitto oli hyvä aloitus, vastus Las Palmas antoi kyllä hieman tasoitusta pelaamalla noin tunnin verran miesalivoimalla. Valencia oli tehnyt ottelun ainoan maalin ennen Las Palmasin Halilovicin ulosajoa, toinen osuma jäi tekemättä selvästä hallinnasta huolimatta. Valencia laukoi toisella jaksolla peräti 15 kertaa ja Las Palmas vain kolme kertaa.

Avausottelussa Valencian päävalmentaja Marcelino laittoi maalille Neton. Orellan ja Santi Mina olivat hieman yllättäen penkillä. Zaza teki joukkueen maalin, ja häneltä voisi olla lupa odottaa hyvää kautta. Valencia vahvistui kesällä. Pois lähti Cancelo, mutta joukkueeseen tulivat muun muassa keskikentän Kondogbia, kärjen Murillo sekä puolustuksen Gabriel Paulista.

Real Madridin kauden avaus oli vakuuttava, nolla omassa päässä ja kolme maalia, tekijöinä Bale, Casemiro ja Kroos. Ottelun alussa kotijoukkue La Coruna loi paikkoja ja Real oli hieman pulassa, mutta pikku hiljaa homma kääntyi.. Deportivo La Coruna on hyvä joukkue, joten voi kyllä sanoa, että Real Madrid on erinomaisessa iskussa.

Casemiro pelasi mainiosti

Realin joukkueesta nousee takaa uusia vastuunkantajia. Otteluraporttien mukaan Casemiro oli loistava avauksessa. Ronaldo on edelleen pelikiellossa, mutta sitä ei ainakaan avauksessa huomannut. Varane ei pelannut topparin paikalla, Nacho oli hänen tilallaan. Sergio Ramos sai avauksessa punaisen kortin ja on nyt sivussa, ja topparin tontti voi nyt olla hieman ongelma Realille. Varane ei ole vieläkään tyystin pelikunnossa, ja Vallejo on kokonaan sivussa.

Ottelusta odotetaan todella maalirikasta, ja kai se sitten on se oletusarvo, kun Real Madrid nykyään pelaa. Vedonlyöjän ei kannata tähän aivan heti uskoa. Unibet antaa 2.40 sille, että pelissä tulee alle 3.5 maalia, ja siihen voi pikkupanoksen laittaa.

Real Madridin mahdollinen avauskokoonpano: Navas – Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo – T.Kroos, Casemiro, Modric – Isco, Benzema, Bale

Valencian mahdollinen avauskokoonpano: Neto – Vidal, Garay, R.Vezo, Gaya – Medran, Parejo – Santi Mina, Soler, Rodrigo – Zaza

Alla Real Madridin ja Deportivo La Corunan avausottelun parhaat palat: