Video: Cristiano Ronaldo temppuilee GTA V:ssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista jalkapallotähdistä seuratasolla La Liga-seura Real Madridia edustava Cristiano Ronaldo sykähdytti internetkansaa muutamia päiviä sitten. Ympäri maailmaan tunnettu mies pukeutui Youtubeen ladatulla videolla kodittomaksi, ja lähti pallottelemaan Madridin keskustaan. Lopputuloksena oli huikea video, ja ikimuistoinen hetki yhdelle hänen pienelle fanilleen. (Jollet ole vielä nähdyt videota niin se löytyy täältä!)

Nyt Ronaldosta on jälleen julkaistu uusi video internettiin. Video on kerännyt nyt jo miljoonaa katselukertaa vain kolme päivää julkaisunsa jälkeen. Edellisestä videosta poiketen CR7 ei esiinny videolla omana fyysisenä itsenään. Sen sijaan nimimerkin ”TheFifa11videos” takaa julkaistulla videolla kikkaillaan pelimaailman syövereissä. Videolla on sulautettu yhteen kaksi hyvin erinäköistä maailmankuvaa, Grand Theft Auton avoin ja rikollinen pelimaailma sekä FIFA:n kultaisen pallon voittaneen Cristiano Ronaldon elämä. Alla todella hienon näköinen video, jonka katsottuaan ei voi muuta kuin nostaa hattua nimimerkille ”TheFifa11videos”! Toivottavasti video päätyy myös GTA pelisarjaa toimittavan Rockstar Gamesin johtopamppujen eteen. OIisi nimittäin aika mielenkiintoista saada seuraavaan GTA julkaisuun mukaan pelihahmoksi joku jalkapallotähti…

La Liga kauden alkua odotellessa futiskuumetta voi lievittää brittifutiksene avuin. Englannin Valioliigassa valmistaudutaan jo toiseen kierrokseen. Viikonloppu tarjoilee muun muassa Manchester Cityn ja Chelsean välisen huippumatsin! Mikäli vedonlyönti kiinnostaa, käy tsekkaamassa Nordicbetin kertoimet kierroksen matseihin!

Lue myös:
VIDEO: Tanskalaisveskarilta upea maali Hollannin futisliigassa!
Raheem Sterlingin Mercedes-Benz löytyi Lontoosta pahasti kolaroituna!

nordicbet-valioliiga-790