Real Madridin superlupaus matkalla Ranskan suurseuraan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/02/2018
Jaa tämä...

Norjalaisella superlupauksella riittää vientiä.

Real Madridin päävalmentajaksi juuri ryhtynyt Rafael Benitez on antanut kesällä ymmärtää, että 16-vuotias norjalainen Martin Ødegaard lähetetään tällä kaudella hakemaan peliaikaa toisesta seurasta. Aiemmista huhuissa mahdollisia seuroja ovat olleet Celtic, Villarreal ja Getafe.

Viikko sitten espanjalainen AS uutisoi, että Ødegaard on päättänyt jäädä La Ligassa viime kaudella toiseksi tulleen seuran riveihin, mikä tarkoittaisi sitä, että hän tyytyy peliaikaan B-joukkue Castillassa. Real Madridin B-joukkuetta valmentaa Zidenine Zidane.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Ranskalainen sivusto Le10Sport kertoo, että Ranskan pääsarjassa pelaava PSG on ottanut yhteyttä Real Madridiin, koska pariisilaisryhmä haluaa lainata hyökkäävän keskikenttäpelaajan.

Le10Sportin mukaan ranskalaisseura on valmis lupaamaan Norjan maajoukkueeseen murtautuneelle lupaukselle myös peliaikaa Ranskan pääsarjassa ja Mestarien liigassa.

Mikäli Ødegaardin siirto PSG:hen toteutuu, norjalainen pääsee esimerkiksi Zlatan Ibrahimovicin seurakaveriksi.

Ødegaard siirtyi Real Madridin riveihin 22. tammikuuta 2015. Hänestä maksetun siirtokorvauksen arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa euroa.

Ødegaardia kohtaan hurjia odotuksia

degaard teki debyyttinsä ammattilaisena Strømsgodset IF:n paidassa 13. huhtikuuta 2014 pelaten kasvattajaseurassaan. Hänestä tuli tuolloin Norjan pääsarjan kaikkien aikojen nuorin pelaaja 15 vuoden ikäisenä.

Ødegaard esiintyi ensimmäisen kerran Norjan maajoukkueessa Arabiemiirikuntia vastaan 27. elokuuta 2014, jolloin hänestä tuli maajoukkueen nuorin pelaaja 15 vuoden ja 253 päivän ikäisenä.

Ranskalaisjätti on tehnyt ja tulee jatkossakin tekemään valtavia hankintoja. Angel di Marian lisäksi muun muuassa Cristiano Ronaldon on huhuttu siirtyvän pariisilaisseuran vahvuuteen.

Peliyhtiö Unibet seuraa tarkasti eri jalkapalloliigojen tapahtumia.

Lähteet: Yle, Aftonbladet

Lue myös:
VIDEO: Robin van Persien myynti oli liikaa tälle juniorille!
Tässä ovat maailman kovatuloisimmat jalkapalloilijat – listalla yksi suuri yllätysnimi!

unibet