Real Madridin uusi päävalmentaja selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 31.5.2015

Espanjan jalkapalloliigan Real Madridin uusi päävalmentaja on selvillä. Joukkueen varapuheenjohtaja Eduardo Fernandez lipsautti seuran uuden valmentajan nimen fanien tapaamisessa. Kyseessä oli mitä suuremmalla todennäköisyydellä vahinko, mutta nyt lieneekin käytännössä varmaa, että espanjalainen Rafael Benitez olisi Real Madridin seuraava päävalmentaja.

Espanjalainen Benitez valmensi Italian Serie A:n Napolia kaksi kautta, mutta ilmoitti tällä viikolla, että hän ei aio jatkaa valmennushommia Italiassa. Hän saapui italialaisseuran käskijäksi toukokuussa 2013.

Real Madrid on ollut valmentamarkkinoilla siksi, koska valkoiset antoivat potkut edelliselle päävalmentajalleen, Carlo Ancelottille. Hän sai potkut tehtävästään tällä viikolla. Real Madrid jää tällä kaudella ilman merkittäviä palkintoja, sillä seura jäi Espanjan pääsarjan kakkoseksi, putosi Mestarien liigan finaalista ja cupissa urakka päättyi paikallisvastustaja Atleticoa vastaan jo tammikuussa.

– Ancelotti on ilmiö, arvostamme häntä suuresti. Vielä kolme päivää sitten hän oli maailman paras valmentaja, kuten Jose Mourinho oli pari vuotta sitten, ja tästä viikosta lähtien maailman paras valmentaja tulee olemaan Rafael Benitez, Fernandez totesi fanien tapaamisessa.

Real Madrid yritti houkutella tehtävään myös muun muuassa Mourinhoa, mutta hän kieltäytyi tarjouksesta. Myös Jürgen Kloppia ja Julen Lopeteguinia oltiin viemässä ”Valkoiseen taloon”.

Espanjalaismedian mukaan Benitezin uusi valmentajapesti tullaan julkistamaan ensi viikon keskiviikkona.

Lähde: Reuters