Real Sociedad - Elche 27.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Nappaako Real Sociedad kolme pistettä Elcheltä?

Real Sociedad – Elche, merkki 1, kerroin 1,53 Nordicbet
Real Sociedad – Elche (+1), merkki 1, kerroin 2,50 Unibet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,53 | 3,90 | 6,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Elche matkustaa illan ainoassa taistelussa Real Sociedadin vieraaksi. Sarjataulukossa Real Sociedad on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Elchen tilanne sarjataulukon toisessa päässä on huomattavasti vaikeampi. Elche lähti kauteen luonnollisesti pienin odotuksin, joten siinä mielessä montaakaan tuskin yllättää se tieto, että vierasjoukkue on Espanjan pääsarjan suurimpia putoajasuosikeita. Elche on voittanut kaiken kaikkiaan viisi ottelua, joten se kertoo vierasjoukkueen tilanteesta käytännössä kaiken olennaisen. Elche ei ole vielä pystynyt tekemään kahtakymmentäkään maalia, joten vierasjoukkueelta ovat puuttuneet maalintekijät. Vieraissa Elche on pelannut yhteensä yhdeksän ottelua ja niistä Elche on saalistanut ainoastaan kaksi voittoa. Elche tulee olemaan tällä kaudella erittäin kotiriippuvainen joukkue, mutta sekään ei poista sitä faktaa, että Elche voidaan luokitella suurimpien putoajasuosikeiden joukkoon.

Real Sociedad lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä käytännössä pelin jokaisella osa-alueella Real Sociedadia voidaan pitää Elcheä laadukkaampana! Real Sociedad tunnetaan normaalisti erittäin laadukkaana kotijoukkueena, joten siinä mielessä Real Sociedad on täysin ansaitusti selkeän ennakkosuosikin asemassa. Real Sociedad on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut vaatimattomasti neljä voittoa. Real Sociedadin ryhmä on joukkue isolla j-kirjaimella, joten se vain kertoo siitä, että parhaimmillaan raitapaidat ovat erittäin vaikeasti voitettavissa joukkueelle kuin joukkueelle. Real Sociedadin kotietu on äärimmäisen merkittävässä roolissa ja sitä voidaankin pitää Espanjan pääsarjan yhtenä vaikeimmista paikoista vierailla. Kolmeen edelliseen otteluun Real Sociedad on viimeistellyt kuusi maalia, joten kotijoukkueella ei ole maalinteon kanssa ongelmia ollut. Tässäkin asiassa selkeää etua voidaan antaa Real Sociedadin suuntaan, sillä Elchelle maalinteko on viimekin otteluissa ollut vaikeaa.

Real Sociedad sekä Elche eivät ole perustasoltaan niinkään valtavasti eri tasoisia joukkueita, mutta materiaaliltaan etua voidaan antaa Real Sociedadin suuntaan sekä kaiken kaikkiaan kotietu on tosissaan niin merkittävässä roolissa, että vaikeaa on lähteä ennustamaan Elchelle hyvää lopputulosta. Elchellähän ei ole tämän ottelun alla käytännössä lainkaan loukkaantumishuolia, mutta etua ei voida vierasjoukkueelle antaa, sillä myös Real Sociedad pääsee taisteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Onkin hyvä asia, että molemmat joukkueet ovat säästyneet pahoilta loukkaantumisongelmilta. Kyllähän Elchen tilanne vain vaikuttaa todella vaikealta, sillä vierasjoukkueen paras maalintekijä on viimeistellyt kolme maalia. Elchen ratkaisijat ovat niin vähissä, että kotivoitosta on syytä lähteä liikenteeseen. Real Sociedadilta ratkaisuvoimaa löytyy huomattavasti enemmän.

Veikkaussivut | Tuomas