Real Sociedad - Malaga 21.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Malaga vaikeaan vierasotteluun Real Sociedadia vastaan.

Real Sociedad – Malaga, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,40 | 3,80 

 

 

Sarjatalukossa seitsemäntenä oleva Real Sociedad saa vieraakseen kymmenentenä olevan Malagan. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä kuitenkin vain yksi piste. Kyseessä on Espanjan La Ligan ottelutarjontaa. Real Sociedad tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta toisaalta materiaaliltaan Malaga ei ole Real Sociedadia heikompi. Real Sociedad pystyy nimenomaan kotonaan voittamaan oikeastaan minkä seuran tahansa,  vaikka Real Sociedad hävisikin Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona. Lisäksihän toisaalta Malaga voitti edellisellä kierroksella Rayo Vallecanon peräti 5-0 maalein! Malagan alkukauden otteluohjelma on ollut erittäin hankala, mutta nyt vihdoin Malaga pääsi pelaamaan ”hieman” helpompaa joukkuetta vastaan.

Malagan edellinen vierasottelu oli jo lupauksia herättävä, sillä sehän päättyi aina vaarallista, Sevillaa vastaan 2-2 maalein tasapeliin! Malagan materiaali on jonkin verran heikentynyt, sillä Malagallahan on ollut viime aikoina valtavia ongelmia talouspuolella. Se tietenkin on vaikuttanut jonkin verran myös tuloksiin kentällä, mutta toisaalta kahdessa edellisessä ottelussa seitsemän tehtyä maalia on erinomainen suoritus.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat aikaisemmilla kausilla olleet erittäin tapahtumarikkaita sekä myös samalla runsasmaalisia. Joukkueiden viime kohtaaminen päättyi Real Sociedadin kotivoittoon 4-2 maalein. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee tälläkin kerralla olemaan mielenkiintoinen kohtaaminen. Napataan senpä takia yli 2,5 maalia mukaan vetokupongille. Saattaa hyvinkin olla, että maaleja nähdään useampikin kappale.

Veikkaussivut | Tuomas