VIDEO: Alamäkiluistelijalla paloi käämit - Hyökkäsi vastustajan kimppuun!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suuren yleisön edessä eilen käydyssä alamäkiluistelun MM-sarjan Jyväskylän osakilpailussa nähtiin erikoinen hetki, kun kaksi kilpailijaa aloittivat ”lätkätappelun” radan maalialueella.

Tilanne nähtiin illalla hieman yhdeksän jälkeen TV2:lta tulleessa live-lähetyksessä. Kysessä oli kilpailun puolivälierälähtö, jossa paikasta välieriin taisteli kolme kanadalaista ja yksi saksalainen. Laskun alkuvaiheessa Kanadan Kyle Croxall niittasi kilpakumppaninsa saksalaisen Fabian Melsin radan laitaa päin. Mels menetti taklauksen vuoksi mahdollisuutensa suoraan jatkopaikkaan. Mies olikin maaliin päästessään niin turhautunut tilanteesta, että hän kävi ryysyistä kiinni Croxalliin. Tämän seurauksena alkoi pienimuotoinen nyrkkitappelu suorassa TV-lähetyksessä ja satojen paikallaolleiden katsojien edessä. Tilanne raukesi vasta kun erän voittaja toinen kanadalainen John Fisher meni erottamaan tappelupukareita toisistaan.

Ohessa video nujakasta:

Mikäli haluat nähdä tappelun aiheuttaneen taklauksen ja kuulla YLE:n selostajien hämmästyksen koko tilanteesa, niin pääset katsomaan ne YLE Areenasta tästä! Tappelu alkaa videolla noin 40 minuutin kohdalla.

Ainakin Fabian Mels tulee todennäköisesti saamaan käytöksestään rangaistuksen. Kisakommentaattorin mukaan pelkästään maalialueella kiroileminen on kielletty kilpailijoilta, joten ei ole vaikea arvata miten kisaorganisaatio suhtautuu tappeluun. Kilpailun voitti lopulta maailmanmestaruudesta taisteleva Kyle Croxallin veli Scott Croxall. Paavo Klintrup oli kisan paras suomalainen seitsemännellä sijallaan.

Lue myös: Monella suomalaiskiekkoilijalla asevelvollisuus suorittamatta

VIDEO: Ruotsalainen salibandypelaaja nöyryyttä vastustajia ilmaveiveillään.