VIDEO: NHL-hyökkääjälle outo loukkaantuminen - Sai tuomarilta päähän kohdistuneen hyppy-polvi-taklauksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2014
Jaa tämä...

Tomas Tatar sai keskiviikon treenimatsissa kovan tällin… linjatuomarin polvesta.

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat olleet jääkiekkomaailman kovin puheenaihe jo monen monta vuotta. Nyt voimme kuitenkin olla tosissaan huolissaan rakkaan lajin tulevaisuudesta, sillä nähtävästi myös tuomarit ovat alkaneet jaella väkivaltaisia pääpommeja.

Detroit Red Wingsin ja Pittsburgh Penguinsin välisessä harjoitusottelussa nähtiinkin keskiviikkona astetta hämmentävämpi tilanne, kun matsin linjatuomari tyrmäsi Red Wings -hyökkääjä Tomas Tatarin päähän kohdistuneella hyppy-polvi-taklauksellaan.

[ Olisiko tänään HJK:n vuoro!? Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen tipsi illan HJK-Club Brugge -matsiin! Tarjolla myös vihjettä Liiga-kamppailuun SaiPa-PelicansVoit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Noh, jos ihan totta puhutaan, oli tilanne varmasti 110 prosenttinen vahinko tuomarin puolelta. Penguinsin Blake Comeau nimittäin tönäisi Tatarin suoraan linjatuomarin syliin ja raitapaita yritti väistää Red Wings -peluria hyppäämällä ilmaan laidan tuntumassa.

Samalla täytyy kuitenkin myöntää, että hyppääminen ei ollut tässä tilanteessa mikään paras väistöliike. Tuomarin polvi napsahti nimittäin suoraan Tatarin kasvoihin.

Tatar joutuikin keräilemään ajatuksiaan jonkin aikaa ennen kuin hänet talutettiin pukuhuoneen syövereihin. Mies ei palannut enää ottelussa jäälle. Loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä saatu lisätietoja, mutta aivotärähdystä voitanee epäillä.

Oli vahinko tai ei niin kyllähän tuosta niitistä pitäisi pelikieltoa antaa! Nih!

Katso Tatarin outo loukkaantuminen tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut